Gaziantep’te Arslantaş şirketi’nin malları satışa çıktı

Gaziantep’te Arslantaş şirketi’nin malları satışa çıktı
Gaziantep’te bulunan2020 yılının Haziran ayında büyük operasyon yapılarak el konulan ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne ait bir çok mallar TMSF tarafından satışa çıktığı öğrenildi. Arslantaş’ın Gaziantep’te uzun yıldan buyana inşaat sektörünün yanı sıra otomobil sektöründe de ağırlığı bulunduğu belirtildi.

İşte Arslantaş’ın satışa çıkan malları;
1.ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne ait aşağıda yer alan tabloda niteliklerine ve muhammen bedeline yer verilmiş olan 1 (bir) adet araç teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.
2. Tekliflerin ihale gününden bir önceki iş günü olan 04/10/2021 tarihi mesai saati (17:00) bitimine kadar Büyükdere Caddesi No:143 Kat:8 Esentepe/ İSTANBUL adresindeki Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı’nın aşağıda belirtilen faks numarasına gönderilerek veya elden teslim edilerek ya da aynı tarih/saate kadar aynı adreste olacak şekilde posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Birden fazla teklif verildiği takdirde istekliler arasında 05/10/2021 günü saat 15:00’te TMSF Binası Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe-İstanbul adresinde açık artırma yapılacaktır. Birden fazla teklif olup olmadığı hususunda isteklilere bir tebligat yapılmayacak kendileri bu durumu ihaleden önce aşağıdaki telefonlardan öğrenerek açık artırma ihalesine katılıp katılmamaya kendileri karar vereceklerdir.
3. İstekliler; 27 AFC 221 plakalı araç için 5.750.-TL teminat tutarını ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin Birleşik Fon Bankası Merkez Şubesi nezdinde bulunan TR76 0002 9000 0000 0973 2600 01 IBAN numaralı TL hesabına nakden teklif tarih/saatine kadar yatıracaktır. İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.
4. Satış koşulları ve satışa sunulan araçlar hakkında daha ayrıntılı bilgi aşağıda iletişim bilgileri paylaşılan kişiler aracılığı ile temin edilebilecektir.
5. Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
6. Aracı yerinde görmek isteyen istekliler aşağıdaki adres ve telefonlardan irtibat kuracakları kişi ile randevulaşıp aracı bulunduğu mahalde iş günlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında görebileceklerdir.
7. Aracın devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları ile aracın bulunduğu yerden çıkarılması, tamir, bakım masrafları  alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
8. ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
9. Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
10. Teklifi kabul edilen isteklinin ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde ARSLANTAŞ GROUP OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ikinci en yüksek teklifi veren istekliden aracı satın almasını isteyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.