Helal olsun... Gaziler gününde Avrupa şampiyonu oldular

Helal olsun... Gaziler gününde Avrupa şampiyonu oldular
2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında Ampute Futbol Milli Takımı’mız, İspanya'yı 6-0 yenerek şampiyon oldu.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası kapsamında son Dünya 2.'si ve Avrupa Şampiyonu unvanıyla sahaya çıkan Ampute Futbol Milli Takımımız yine gururumuz oldu. Ay Yıldızlılar, 2021 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.


Ampute Milli Takımımız, gol olup yağdı
Polonya'nın ev sahipliği yaptığı 2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Ampute Milli Takımımız, şampiyonanın yarı finalinde Rusya'yı 5-2 yenerek finalde İspanya takımıyla karşılaştı.

Finalde İspanya karşısında da müthiş bir mücadele gösteren Ampute Milli Takımımız, rakibini adeta gol yağmurunda tuttu ve karşılaşmada 6-0'lık skoru tayin etti.


Ampute Milli Takımımız, üst üste ikinci kez Avrupa'nın en büyüğü
Oynadığı 5 maçı da kazanan ve toplam 36 gol kaydeden Ampute Milli Takımımız, kalesinde sadece 2 gol gördü.. Ayrıca Ay-yıldızlılar, 2017 yılında İstanbul'da kazanılan zaferin ardından üst üste ikinci kez Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Gaziler Günü'nde gelen şampiyonluk
Öte yandan bu zaferle milli takımın antrenörü Gazi Osman Çakmak ve kaleci Gazi Bülent Çetin, Gaziler Günü'nde ülkemize şampiyonluk sevinci yaşatmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.