'Oklarla Dans' Türkiye Turunda

Uluslararası Aksiyon Sinema Filmi Türkiye Turu Kapsamında Gaziantep'e Geldi.

'Oklarla Dans' Türkiye Turunda

Oklarla Dans’ Türkiye Turunun Gaziantep ayağında

5 Yıldır hazırlığı yapılan Oklarla Dans Aksiyon Sinema Filmi sinema tarihinde yapılmayan bir ilki başardı. Taksim meydanına büyük bir otobüs İle giriş yapan Oyuncular ile projenin devasa bir şekilde tanıtımları yapıldı. Taksim meydanında bekletilen otobüs Türkiye turuna Gaziantep ile devam ediyor.
Yapımcı ve Yönetmen Mustafa ŞAHİN Himayesinde Oklarla Dans Aksiyon Sinema Filmi kadrosu bir kaç Büyük şehirde konaklayarak rotasını en son kentimiz Gaziantep'e çevirdi ve büyük ilgi gördü.

Başkent Ankara'yı da ziyaret eden Film ekibi Ankara'da Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından karşılanmıştı. Danışmanlığını tecrübeli yayıncı Hacı Murat Çukurçam'ın yaptığı film ekibi Gazianrep'ten sonraki ziyaret kapsamında Bursa ve İstanbul'u da ziyaret edip kentteki Belediye Başkanlarını da nezaket ziyaretinde bulunacak.
'Oklarla Dans' ekibi daha sonra Gaziantep'e gelerek, Gaziantep Olay Medya Grubunu ziyaret etti. Ekip Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş ve ekibimiz tarafından karşılandı ve film hakkında bilgiler aldı.

"Oklarla Dans" ekibi Gaziantep ziyareti sonrasında rotasını özel otobüs ile Adana karayolu üzerinden Bursa'ya çevirdi.

'Oklarla Dans' Türkiye Turunda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.