Kahramanmaraş'ta 'Adam' kıtlığı mı var?

Kahramanmaraş'ta 'Adam' kıtlığı mı var?
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi teşkilat şemasında görüldüğü üzere sessiz sedasız Özel Kalem Müdürlüğüne Göksunlu Mustafa Yıldız'ın getirildiği görüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde daha önce Özel Kalem Müdürü olan Alaettin Parlak'ın Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanması ile boşalan Özel Kalem Müdürlüğü koltuğuna Göksunlu Mustafa Yıldız atandı. Mustafa Yıldız, Hayrettin Güngör tarafından daha önce Mali Hizmetler Daire Başkanlığına getirilmiş, ancak Aslan Akmaz'ın mahkeme kararıyla görevine dönmesi nedeniyle Belediye içerisinde bekletildiği, Hayrettin Güngör'ün akrabası olan eski Özel Kalem Müdürü Alaettin Parlak'ın Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanmasıyla Özel Kalem Müdürlüğü'ne Mustafa Yıldız'ın getirildiği öğrenildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde Göksunlu kadrolaşmanın devam ettiği görülürken, kamuoyunda "Kahramanmaraş'ta 'Adam' kıtlığı mı var?" sözleri konuşulurken, "Kahramanmaraş'ın bir nevi hafızasını, kişileri, muhtarları, yakından tanımayan insanların göreve getirilmesiyle, günlerin hatta ayların kaybolmasına neden olacağı" halk arasında bu aralar çokça konuşulmaya başlandığı öne sürüldü.

MUSTAFA YILDIZ KİMDİR?

1973 yılında Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Göksun'da tamamladı. Lisans eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünde yaptı. 1998 yılında kamu görevine başladı. Maliye Bakanlığı taşra teşkilatında Şef, Müdür Yardımcısı ve Müdür ünvanlarında görev yaptı. 2019 Eylül ayından itibaren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde Mali Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. 2021 Eylül ayı itibariyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi. Yıldız, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak:Kanal Maraş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.