Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

 Reels ve TikTok sayesinde video çeken insanlar son birkaç yılda önemli ölçüde değişti. Ayrıca, akıllı telefonların kullanılabilirliği video tüketiminde muazzam bir artışa neden oldu. Birinin dikkatini ilk birkaç saniyede çekebilirseniz, izlenme ve beğeni sayısına bu karar verir. Başlangıç kısmı, izleyiciyi heyecanlandırabilir veya videoyu kapatabilir.

Bir araştırma, insanların video derslerden ders kitaplarından ve makalelerden daha fazlasını öğrenme eğiliminde olduğunu gösteriyor. Videolardan öğrenilenler, izlediğimiz tüm filmler gibi zihnimizde daha uzun süre kalır.

Video yapımının en önemli kısmı intro kısmıdır. Intro, kullanıcıyı merak uyandırır ve marka imajını oluşturmaya yardımcı olur. Ancak, bu kolay olmuyor. Kullanılacak çeşitli karmaşık yazılımlar ve şablonlar ile en iyi video düzenleyiciyi seçmek kafa karıştırıcı hale gelir.

Bu makale, gereksinimlerinize göre seçim yapmanıza yardımcı olmak için kullanımı ücretsiz video tanıtım yapma programlarını içeriyor.

1. InVideo

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

InVideo, çok güzel tanıtım videoları oluşturabileceğiniz bir video düzenleme programıdır. InVideo kullanarak düzenleme yapmak çocuk oyuncağıdır. Önceden hazırlanmış şablonlara sahiptir ve araç, yeni başlamış olsanız bile videolarınızı düzenlemenizi çok kolaylaştırır. InVideo’nun avantajlarından biri, tek yapmanız gereken sürükleyip bırakmak.

Acemi olsanız bile karmaşık bilgilere gerek yok. InVideo işi sizin için bitiriyor. Profesyonel düzenleme deneyimi gerektirmez. Yukarıdakilerin dışında InVideo, katmanlar, filtreler, animasyonlar ve geçişler gibi özelliklere sahiptir. InVideo'nun medya kitaplığında stok görseller, videolar ve müzik dahil olmak üzere yaklaşık 9 milyonun üzerinde medya bulunur. Bu sayede bir uygulamada yerleşik kitaplıklar arayan kişilere hitap ediyor.

Ek olarak filigransız bir video elde ediyorsunuz.

2. Promo.com

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

Promo.com, çevrimiçi pazarlama etkinliklerini yayınlayan küçük ve orta ölçekli işletmeler için en iyilerden biridir. Bu uygulama, gerektiğinde snippet'lerinizi oluşturmanıza olanak tanıyan bir özelliğe sahip 4000 özelleştirilebilir video şablonuna sahiptir. Uygulama ilk iki ay ücretsizdir.

Reklamlar ve video düzenlemenin yanı sıra, bu uygulamayı kolajlar, resim yeniden boyutlandırma ve fotoğraflardan videolara animasyon dönüşümleri yapmak için de kullanabilirsiniz.

Bu video düzenleyici, YouTube tanıtım videoları için en iyi sonucu verir.

3. Renderforest

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

Renderforest'ı kullanarak introlar, açıklayıcı animasyonlar, tanıtımlar, slayt gösterileri ve çok daha fazlasını kolayca oluşturabilirsiniz. Ayrıca logo tasarımları ve web tasarımına da sahiptir.

Neredeyse 50 bin farklı giriş videosu şablonu, çeşitli resimler, müzikler ve yazı tipleri içeren bir kitaplık ile gelen bu bulut tabanlı uygulama, çevrimiçi video oluşturmayı kolaylaştırıyor.

4. Filmora9

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

Wondershare Filmora9 başka bir muhteşem uygulamadır. Yeni başlayanlar bile kullanabilir. Bu uygulama, deneyimli ve profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılar. Filmora'nın ücretsiz planı, 200 parçalı bir ses-video zaman çizelgesi, efekt kitaplığı, geçişler ve ses, renk ve metin araçları sunar. Ek özelliklere sahip yazılımı her zaman satın almayı seçebilirsiniz. Bu video düzenleyici ayrıca hareket ve renk kontrollerine sahiptir.

Çevrimiçi sürümü yok. Sadece cihazınıza yükleyerek kullanabilirsiniz. Wondershare Filmora9 ile kolayca yüksek kaliteli bir tanıtım videosu yapabilirsiniz.

5. Biteable

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

Kullanımı ücretsiz bu video düzenleme aracı, rakiplerinden çok daha fazlasını sunar. Sonsuza kadar ücretsiz olarak kullanabilirsiniz! Ancak yalnızca sınırlı özelliklere erişebileceksiniz.

Ücretsiz planla sınırsız dışa aktarma ve aralarından seçim yapabileceğiniz 4 milyon resim, klip ve animasyon elde edersiniz. Bununla birlikte, ücretsiz plan, videoya kötü bir filigran ekler ve bu, bazıları için oldukça can sıkıcı olabilir. Ancak her zaman daha iyi planlara yükseltebilirsiniz. Kullanımı kolay bu yazılım, videoları sıfırdan yapmanızı sağlar. Temel planda bile her zaman bir şablon seçebilir, videolarınızı düzenleyebilir, kaydedebilir ve dışa aktarabilirsiniz.

6. Flixpress

Ücretsiz Video Tanıtım Yapma Programları

Flixpress, tüm değerli araçları tek bir çatı altında toplar. Bu çevrimiçi video düzenleyiciyi kullanarak işletmeniz ve YouTube tanıtım videoları için yüksek kaliteli videolar oluşturabilirsiniz. Bu video düzenleyicinin ücretsiz planı oldukça sınırlıdır. 1 günlük depolama kapasitesi ile ayda sadece 2 dakikalık kullanım alırsınız. Bununla birlikte, kişisel plan, çok ucuz olduğu için daha çekicidir, ancak ayda 10 dakika ile 30 günlük depolama sunar.

Uygulamaya getirilen kısıtlamalar, videoları ücretsiz olarak düzenlemek isteyen biri için onu kötü bir seçim haline getiriyor. Ancak özellikler o kadar kullanışlı ve anlaşılması kolay ki, paranızı bu şahesere harcamanızı tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.