Gaziantep FK takımı yeniledi

Gaziantep FK takımı yeniledi
Transfer dönemi dün gece sona ererken Gaziantep Futbol Kulübü tam 13 transfer ile transfer dönemine damga vuran takım oldu. Kırmızı-Siyahlı takım bu transfer döneminde kadrosuna 13 yeni oyuncu dahil ederek kadrosunu güçlendirirken geçen yıldan ise 15 oyuncu gönderdi.

Teknik Direktör Erol Bulut ile anlaştıktan sonra kadroda değişime giden Gaziantep Futbol Kulübü, birinci transfer döneminde rekor kırdı. Şu ana kadar 13 yeni oyuncu alan Gaziantep Futbol Kulübü, yenilenmiş kadrosu ile lige başladı. Şu ana kadar ligde üç maçta tek puan alabilen Gaziantep Futbol Kulübü, kadrosunu yeni transferleriyle güçlendirdi.

Gaziantep FK takımı yeniledi

13 YENİ TRANSFER YAPILDI
Gaziantep Futbol Kulübü birinci transfer döneminde kadrosuna 13 yeni oyuncu dahil etti. Teknik Direktör Erol Bulut’un raporuyla kadroda değişime giden Kırmızı-Siyahlı takım, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirirken 8 yabancı 5’te yerli oyuncu aldı.

Gaziantep FK takımı yeniledi

KİMLER GELDİ?
Gaziantep Futbol Kulübü, birinci transfer döneminin sonra ermesiyle birlikte kadrosuna 13 yeni isim dahil etti. Gaziantep ekibi, Ekrem Kılıçarslan, Halil İbrahim Pehlivan, Recep Niyaz, Torgeir Borven, Joao Figueriedo, Hamza Medyl, Angelo Sagal, Alexander Merkel, Stelios Kitsiou, Berke Gürbüz, Muhammet Demir, Ahmed El Messaoudi’yi ve Steven Caulker’i kadrosuna kattı.

Gaziantep FK takımı yeniledi

KİMLER GÖNDERİLDİ?
Yeni sezona yeni bir kadroyla giren Gaziantep Futbol Kulübü, geçen yılki kadrosundan 15 oyuncu ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Siyahlılar, Andre Sousa, Güray Vural, Junior Morais, Mücahit Albayrak, Bilal Başacıkoğlu, Osama Rashid, Aziz Tetteh, Zvonimir Kozulj, Hasan Yurtseven, Çağlar Akbaba, Ali Ateş, Vladyslav Kobylyanskyi, Roderick Miranda, Kevin Mirallas ve Kana Bıyık ile yollarını ayırdı.

Gaziantep FK takımı yeniledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.