Android Telefonlarda Öne Çıkan Modeller

Android Telefonlarda Öne Çıkan Modeller

Teknolojik ürünlerin içerisinde en fazla akıllı telefonlar ön plana çıkıyor. Amiral gemisi olarak Android telefon modelleri raflarda uzun zamandır yer alıyor.

Özellikleri bakımından Android telefon modelleri birbirleriyle yarışır duruma geldiler. Son zamanlarda TL olarak ele aldığımızda Android telefonların psikolojik fiyatı amiral gemi sınıfındakilerin 9 bin TL’yi bulmaya başladı. Fiyatı 10 bin TL’yi geçen akıllı telefonlara rastlamak mümkün. En iyi Android telefon seçimlerinde genellikle tüketiciler performans ve fiyat segmentlerine bakıyorlar.

En İyi Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonları hayatımızın pek çok alanına dahil olmaya başladı. Hayatımızı kolaylaştıran Android telefonlardan öne çıkanları şöyle sıralayabiliriz:

Samsung Z Fold 2

Samsung katlanabilir telefon modelleri içerisinde sektörün öncü markası olarak karşımıza çıkıyor. Samsung Z Fold 2; hem telefon hem de tablet özelliğine sahiptir. Ekranının katlanmasıyla dikkat çeken Samsung Z Fold 2; sağlamlığıyla özellikle kullanıcılardan tam not alıyor.

Xiaomi Redmi 8A

Güçlü bataryasıyla Xiaomi Redmi 8A dikkat çekiyor. Portre modlu arka ve ön kamerası da telefonun kullanışlılığını artırıyor. Ayrıca 18 Watt hızlı şarj desteği de bataryası sunuyor.

Honor 20 Lite

Kirin 710 işlemciye sahip Honor 20 Lite; depolama alanı olarak 4 GB RAM ve 128 GB’tan oluşuyor. Huawei P30 serisini andıran damla çentikli tasarımdan Honor 20 Lite oluşmuştur.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Arka kamerası, 64 MP çözünürlüğüyle kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Cihaz hem performansıyla hem de kamerasıyla kullanıcıların ihtiyacını karşılıyor.

Samsung Galaxy M31

Samsung’a ait telefonlar arasında M serisi uygun fiyatlı olarak biliniyor. Tasarım, işlemci ve kamera sistemi olarak ele alındığında fiyatının gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz. 6000 mAh kapasiteye sahip pil taşıdığı halde yine telefonun ağır olmadığını söyleyebiliriz. Ana malzemesi polikarbon olması ve tasarım tercihleri telefonu üst sınıf olarak lanse ettiriyor. Modelin üst tarafında “U” harfini andıran çentik yer alıyor. Çentiğin en önemli özelliği 32 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip olmasıdır.

Oppo Realme 8 Pro

108 Megapiksel kamerası ve güçlü donanım özellikleri kullanıcıları tam anlamıyla memnun ediyor. Oppo Realme 8 Pro; işlevsellik ve performans bakımından da göz dolduruyor. Realme markasının en yeni amiral gemisi olarak da kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yeni nesil Android telefon deneyimini sunan bir cihaz olarak da biliniyor. Güçlü işlemcisi, depolama alanı, gelişen kamera teknolojisi, işlevselliği ve performansından da memnun kalacağınız bir cihazdır.

Qualcomm Snapdragon 720 G işlemcili Oppo Realme telefon memnuniyetini çok artıracak. Keskin görüntüler sunan ekranı da kullanıcılardan takdir topluyor.

Huawei P40 Pro

Android telefonlar içerisinde en iyi amiral gemi modelleri arasında Huawei P40 Pro geliyor. IP68 sertifikasına sahip olan Huawei P40 Pro hem toza hem de suya dayanıklı şekilde üretilmiştir. Ekran yapısının kıvrımlı olduğunu da belirtebiliriz. Sensörü ekrana gömülü parmak izine sahip. Huawei P40 Pro, tasarım açısından da bu yılın en başarılı modellerindendir. Ekran çözünürlüğü anlamında da özellikle cihaz dikkat çekiyor.

Poco X3 qt

Xiaomi’e ait alt marka olarak Poco dikkat çekiyor. Poco X3 qt; hem performansıyla hem de fiyatıyla dikkat çeken telefonların başında yer alıyor. İddialı özelliklere sahip olması ve tasarımı popülerliğini daha çok artırıyor. Ekranının üzerindeki delikli tasarımdan oluşan 20 MP çözünürlüklü ön kamerası da kullanıcıların ilgisini çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.