Transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor?
17 Haziran'da başlayan birinci transfer ve tescil döneminin (yaz transfer dönemi) bitmesine saatler kala futbolseverler, takımlarının yapacağı son hamleleri merak ediyor.

2011-2022 sezonu yaz transfer döneminin bitmesine artık çok kısa bir süre kaldı. Galatasaray orta saha arayışlarını sürdürürken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Süper Lig ekiplerinin son dakikaya kadar çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor. Transfer döneminin son dakikasına kadar atakta olan kulüpler, bir yandan da fırsat transferi için araştırmalarını yapıyor.

BU GECE SONA ERİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu, birinci transfer ve tescil döneminin (yaz transfer dönemi) 10 Haziran'da başlayıp 1 Eylül'de sona ereceği açıklamıştı ancak bu kararda değişikliğe gidildi. TFF, yaz ve ara transfer dönemlerinin ilan edilen bitiş tarihinden 1 hafta sonra bitmesine karar verdi. Böylelikle 1 Eylül'de biteceği duyurulan yaz transfer döneminin 8 Eylül 2021 tarihinde biteceği duyuruldu. Süper Lig ekipleri, bu gece saat 00.00'a kadar kadrolarına yeni transferleri ekleyebilecek.

Ara transfer ne zaman başlayacak?
Futbolda ikinci transfer ve tescil döneminin (ara transfer dönemi) 5 Ocak 2022'de başlayıp 1 Şubat 2022'de tamamlanacağı duyurulmuştu. TFF, aldığı karar kararı sonrasında bu tarihleri 12 Ocak-8 Şubat olarak değiştirdi. 12 Ocak Çarşamba günü başlayacak ara transfer dönemi, 8 Şubat Salı günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.