Ahmed El Messaoudi Gaziantep FK’da

Ahmed El Messaoudi Gaziantep FK’da
Gaziantep Futbol Kulübü, Faslı orta saha Ahmed El Messaoudi'nin transferi adına takımı Groningen ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Faslı oyuncunun ise bugün veya yarın imza için Gaziantep’te olması bekleniyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, transferde orta sahaya önemli bir takviye gerçekleştirmek üzere. Gaziantep FK, Grnoningen forması giyen Ahmed El Messaoudi’nin transferi adına anlaşmayı tamamlamak üzere. 

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR
Ahmed El Messaoudi'nin Groningen ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek ve Faslı orta saha, takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Groningen'in de gitmesine yeşil ışık yaktığı El Messaoudi için devreye giren Gaziantep FK da hem oyuncu hem de kulübü ile anlaşarak transferi bitirme noktasına getirdi. 

GRONİNGEN İLE ANLAŞMA TAMAM
Voetbal International'a göre El Messaoudi, takımdan ayrılıp Türkiye'ye gitmek isterken Gaziantep FK ile Groningen arasındaki anlaşma da ana hatlar üzerinde sağlandı. 
Geçtiğimiz sezon Groningen forması altında çıktığı 29 maçta 8 gol atan El Messaoudi, bu sezon ise Eredivisie'de şu ana kadar 3 maça çıkarken 1 gol atmayı başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.