Gaziantep Fk Yönetimi kesenin ağzını açtı

Gaziantep Fk Yönetimi kesenin ağzını açtı
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un Emirhan Aydoğan’ı kadrosunda görmekte ısrarcı olduğu ve 300 bin Euro’luk teklifi 600 bin Euro’ya yükseltildiği iddia edildi. Gaziantep yönetiminin bu futbolcu için kesenin ağzını açtığı ve Emirhan’ın da ikna edildiği öğrenildi.

Bursaspor’un kaptanı Emirhan Aydoğan için Gaziantep FK’nın ısrarı devam ediyor.
Kırmızı-siyahlı ekibin teknik patronu Erol Bulut’un, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosunada görmek için yönetime ısrar ettiği, yönetimin de teklifi arttırdığı öğrenildi.

BURSASPOR 1 MİLYON EURO İSTİYOR

Bursaspor Kulübü’nün 1 milyon Euro’luk talebine ilk teklifte 300 bin Euro öneren ancak reddedilen Gaziantep FK yönetimi, Erol Bulut’un da ısrarı üzerine teklifi 600 bin Euro’ya çıkarttığı iddia edildi. Gaziantep yönetiminin Emirhan için kesenin ağzını açtığı öğrenilirken transfer görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

BURSA SATMAK İSTEMİYOR

Gaziantep ekibinin, Bursaspor’dan gelecek cevabı beklediği öne sürülürken, yeşil-beyazlı kulübün 2. Başkanı Emin Adanur, futbolcuyu satmak istemediklerini ancak Emirhan’ın da kararına saygı duyabileceklerini söylemişti.
Bursaspor Kulübü’nün menfaatlerine uygun bir teklif gelmesi halinde de her futbolcunun da satılabileceği sezon başında açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.