Son Dakika: Gaziantep'te Hırsızlar Lüks Semtlere Dadandı! Bir Gecede 100'e Yakın Araç Soyuldu

Son Dakika: Gaziantep'te Hırsızlar Lüks Semtlere Dadandı! Bir Gecede 100'e Yakın Araç Soyuldu
"Gaziantep’te kentin en lüks bölgesine dadanan hırsızların, yaklaşık yüz otomobili camlarını kırarak soyduğu iddia edildi. Kentin göbeğinde büyük şok yaşayan vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti."

Gaziantep’te son günlerde yoğun şekilde yaşanan hırsızlık olayları vatandaşlar canından bezdirdi. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin yaşadığı Basın Sitesinde yaşanan hırsızlık olayının üzerine çok sayıda araba hırsızlığı eklendi. Kentin lüks semtlerini başında gelen Atatürk, Osmangazi ve Gazi Mahallesi’nde yaşayanlar bu sabah büyük bir şokla güne uyandı. Sabah evden dışarı bakan çok sayıda kişi sokağa park ettikleri arabalarının camlarının kırık olduğunu gördü. Arabalarının yanına giden vatandaşlar, araç içlerindeki değerli eşyalarının çalındığını öğrendi. Bir gecede hırsızların o bölgede yaklaşık 100 aracın araç camını kırarak hırsızlık yaptığı iddia edildi.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ARAÇLARI SOYDULAR!

Şehrin en lüks bölgesinde emniyetsizlikten şikayet eden vatandaşlar, yaşadıkları olayla büyük bir şok yaşadı. Vatandaşlar kendilerini bezdiren hırsızlık olaylarıyla ilgili, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Davut Gül ve Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u göreve davet etti. Sınır tanımayan hırsızların kentin göbeğinde bu denli büyük bir hırsızlığa girişmeleri vatandaşları korkuttu. Kime güveneceğini şaşıran vatandaşlar, bölgede emniyet önlemlerinin arttırılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.