Polisgücü’nde Avrupa hazırlığı

Polisgücü’nde Avrupa hazırlığı
Hokeyin başarılı takımı Gaziantep Polisgücü, 23-26 Eylül’de Hırvatistan’da ve Slovenya’da oynanacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor. 10 Eylül’de Alanya’da kampa girecek.

Hokeyin başarılı takımı Gaziantep Polisgücü, 23-26 Eylül’de Hırvatistan’da ve Slovenya’da oynanacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor. 10 Eylül’de Alanya’da kampa girecek olan Polisgücü, burada açık alan Avrupa şampiyonasına hazırlanacak. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Hırvatistan ve Slovenya’dan başarılı bir şekilde döneceklerine inandığını söyledi.

Polisgücü’nde Avrupa hazırlığı

Teknik Direktör Yusuf Kasım yönetiminde Avrupa hazırlığını sürdüren Gaziantep Polisgücü, 10 Eylül’de Alanya’da kampa girecek. Buradan da Kızlar Hırvatistan’a, Erkekler’de Slovenya’ya gidecek olan Gaziantep Polisgücü, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine başarılı bir şekilde ülkemizi temsil ederek dönmek istiyor.

Polisgücü’nde Avrupa hazırlığı

KAPLAN TAKIMINA GÜVENİYOR
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Avrupa şampiyonasına hazırlandıklarını ve 23-26 Eylül tarihleri arasında oynayacakları maçlarda en iyi şekilde mücadele ederek ülkemizi başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi. Mehmet Kaplan, “Takım olarak iyi durumdayız. Avrupa’da açık alanda şampiyonluk hedefliyoruz. Takımımız 10 Eylül’den sonra Alanya’da kamp yapacak. Bu kamp süresince en iyi şekilde Avrupa şampiyonası hazırlanacağız” dedi.

Polisgücü’nde Avrupa hazırlığı

YUSUF KASIM SIKI ÇALIŞTIRIYOR
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Yusuf Kasım, Hırvatistan’da oynanacak olan Avrupa Şampiyonlar Lig açık alan hokey maçlarına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, “Eksiklerimiz var ama, Alanya kampında tam takım çalışacağız. Bu kamp süresince Avrupa’ya gerek kızlarda gerekse erkeklerde çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Gaziantep Polisgücü olarak tek hedefimiz yine şampiyonluk olacak” diye konuştu.

Polisgücü’nde Avrupa hazırlığı

ERKEKLER SLOVENYA’DA, KIZLAR HIRVATİSTAN’DA
Gaziantep Polisgücü Bayan ve Erkek hokey takımı, Avrupa şampiyonasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek isterken, Erkekler Slovenya’da, kızlar ise Hırvatistan’da mücadele edecekler. Her iki takımda Gaziantep’i ve Türkiye’yi gururla temsil etmeyi hedefliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.