Bakan Koca'dan Gaziantep'e özel teşekkür...

Bakan Koca'dan Gaziantep'e özel teşekkür...
"Sağlık Bakanlığı’nın yeni koronavirüs bilgilendirme sisteminde aşılanma yüzdeleri ile adeta iller yarışırken, yüzde 75’lik oranla maviye dönen Gaziantep sağlığına Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan gece yarısı özel teşekkür geldi."

Sağlık Bakanı Koca, Gaziantep'i Mavi kategoriye geçmesinden ötürü "Merhabalı" twit atarak, adeta kentin ruhunu okşadı.

Koca "Merhaba Gaziantep,

Şimdi Kalemiz gibi bir MAVİMİZ var. Covid-19’a karşı ilk doz aşı oranımız %75’in üzeninde. Devam dozlarıyla riski olması gerektiği gibi azaltalım." diyerek Vatandaşların devam dozlarını da yapmaları hususunda önemli bir vurguda bulundu.

Koca bir diğer twitinde de aşılarını henüz olmamış öğretmenlere de tavsiyede bulundu.
Koca twitinde; "Aşı sürecini aksatmış öğretmenler, okul çalışanları; konser, sinema gibi toplu ortamlarda bulunacaklar ve şehirlerarası seyahate çıkacaklar için 6 Eylül itibariyle PCR testi gerekli. Test Covid-19 sağlık durumu takibi anlamı taşıyor. PCR’dan iyi sonuç alalım. Aşılarımızı olalım." diyerek, önemli bir tavsiye de bulundu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, gecenin ilerleyen saatlerinde de kendi döneminde bizzat atadığı İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'yi telefonla arayarak bu süreçte yenilikçi metotlarıyla gösterdiği başarıdan dolayı İl Sağlık Müdürünü ve Gaziantep halkı için gece gündüz mücadele eden kahraman Sağlık Ordusunu bizzat kutlayarak, hem İl Sağlık Müdürünün şahsını hemde Gaziantep'in kahraman Sağlık Camiası adına tebriklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.