Mustafa Avcı Kalespor’da

Mustafa Avcı Kalespor’da
Süper Amatör kümede şampiyonluk hedefleyen ve yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Gaziantep Kalespor, Ankaspor’dan Mustafa Avcı ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıkları için sahaya inen Gaziantep Kalespor, çalışmalarına başlarken son transferlerini de yaptı. Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen ve yöneticiler, son olarak Ankaspor’da forma giyen Mustafa Avcı ile sözleşme imzaladılar.
Futbola Gaziantepspor alt yapısında başlayan Kırşehirspor, Şanlıurfa Belediyespor, Şehitkamil Belediyespor ve son olarak Gaziantep Ankasspor forması giyen Mustafa Avcı önümüzdeki sezon Kalespor formasını terletecek.
Mustafa Avcı, "Kalespor'u hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Oyuncu kadrosunda yetenekli arkadaşlarımız var. Uyum sorunumuz olmadan hedefimize varacağımıza inanıyorum. "dedi .
Kalespor Başkanı Erhan Deniz Güngen'de; "Mustafa kendini kanıtlamış kariyerli ve yetenekli bir futbolcu. Kadromuz kendisiyle daha da güçlendi. Takımımıza katkı sağlayacağından şüphem yok. Antremanlarımız Hanifi ve Ahmet hocalarımız nezaretinde devam ediyor. Lige kadar takımımızın hazır olacağına inancım tam."dedi.

Mustafa Avcı Kalespor’da

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.