İpekyolu’nda trafik çilesi ne zaman bitecek?

İpekyolu’nda trafik çilesi ne zaman bitecek?
İpekyolu'ndaki asfaltlama çalışması sürerken karayollarının burayı en geç 8 Eylül'de bitirmeyi planladığı ve büyük ihtimalle 6 Eylül tarihine de yetişebileceği öğrenildi.

Gaziantep’in uluslararası yolu olan İpekyolu, 3 Ağustos’tan buyana Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen bir şirket tarafından yapımı devam ederken 28 günden buyana da trafik çilesi sürerken vatandaşlarda, 6 Eylül’de okulların açılmasıyla birlikte trafik sıkıntısının dahada artarak devam edeceğini, bundan dolayı da büyük sıkıntılar yaşayayacaklarını gündeme getirdikleri bildirildi.

2.3 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANIYOR

Karayolları genel müdürlüğü tarafından ihale edilen ve bir mütahit tarafından 3 Ağustos’ta başlanan 2.3 kilometrelik yolun asfaltlanması ihale şartnamesine göre 12 Eylül 2021 tarihinde biteceği belirtilirken büyük ihtimalle 8 Eylül’de yolun hizmete gireceği ifade edildi.

6 EYLÜL’DE YETİŞME ŞANSI VAR MI?

Kamuoyundan gelen yoğun baskılar sonrasında Karayolları genel müdürlüğünden ihaleyi alan mütahitin, pazar günü dahil gece saat 23.00’a kadar çalıştığı bu nedenlede yolun yetiştirilmesi için çaba sarfettikleri öğrenildi. 6 Eylül’de okulların açılacak olması nedeniyle yolun bu tarihe yetişmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.