Gaziantepspor’u yaşatmak istiyoruz

Gaziantepspor’u yaşatmak istiyoruz
1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından kulüp başkanlığı geri verilen Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, amaçlarının Gaziantepspor’u yaşatmak olduğunu ve haksızlıklara engel olmak olduğunu söyledi. Özpineci, yaptığı açıklamada, “Gaziantepspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceğiz” dedi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, Kırmızı-Siyahlı takımın yaşaması ve tesislerin 85 bin dönümlük arazisinin kulüpte kalması için çaba gösterdiklerini belirterek, önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AMACIMIZ GAZİANTEPSPOR’U YAŞATMAK
Mutlu Özpineci, 2017 yılından buyana Gaziantepspor için mücadele ettiğini ve bu kulübü yaşatmak için çalıştıklarını belirterek,”2017 yılından sonra yapılan kongreler, gelenler, gidenler ve araziyi isteyenler Gaziantepspor’u kapatmak için ellerinden geleni yaptılar. Bizler ise gerçek Gaziantepsporlu olarak bu kulübü yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tek amacımız yarım asırlık kulübü yaşatmak. Bunu kapatmaya uğraşanlara izin vermeyeceğiz. Gaziantepspor’un hakkını kimseye yedirgimeyeceği” dedi.

GAZİANTEPSPOR İSMİNİ ŞAHIS ALAMAZ
Gaziantepspor’un ismini almak için marka tescile başvuru yapan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal’a mesaj göndererek, “Gaziantepspor ismini şahıs alamaz. Cevdet bey kim için veya neden marka tescile başvuru yaptı bilmiyorum. Ama, kendisi gitsin şu anda başkanı olduğu kulübü düşünsün. Bu takımın iyi sonuç alması için çalışsın. 3 maçta 1 puan aldı. Bunun hesabını versin. Bizler gerçek Gaziantepsporlu olarak kulübümüzün yaşaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gaziantepspor’u yaşatmak istiyoruz

İMARLA İLGİLİ İTİRAZIMIZI YAPTIK
Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’nin 85 bin dönümlük arazisinin imara açılmasıyla ilgili konuşan Mutlu Özpineci, “Bizler gerekli itirazları yaptık. Eğer kanun uygulanırsa burası Gaziantepspor yaşadığı sürece Gaziantepspor malıdır. 2001 yılında encümen kararıyla bura Gaziantepspor’a kamu yararına kullanılması için tahsis edilmiş. Dönemin başkanı Celal Doğan, bu işi Gaziantepspor için yapmış. Şu anda da kanun bunu söylüyor. Biz gerek meclis üyesi arkadaşımızı Beyhan Külekçi, gerekse bizler itirazlarımızı yaptık. Yürütmeyi durdurma kararı alacağız. Sonra bu kulübün arazisinin kimseye vermeyeceği” ifadesini kullandı.

Gaziantepspor’u yaşatmak istiyoruz

SOSYAL MEDYADA 350 BİN MESAJ
Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, geçtiğimiz hafta “Gaziantepsporkapatılmasın” hashtag ile Türkiye’nin gündemine yerleştiklerini dile getirerek, “Açılan hashtag ile binlerce mesaj geldi. En son baktığımda hashtag 350 bin kişi olmuştu. Gaziantepspor kapatılmasın diye herkes üzerine düşeni yapıyor. Ama burada siyasiler gerekeni yapmalı. Kimseden ses çıkmıyor. Yarın bunun bedelini öderler. Gaziantep bizim için çok önemli. Gaziantepspor’da aynı şekilde. Gaziantepspor, 350 bin mesajla Türkiye’nin gündemine oturdu. Bu işe dur dememiz lazım. Gaziantepspor’u kapatmak isteyenleri engellemek gerekiyor. Gaziantepspor yaşamalı. Hiç değilse Gaziantep Futbol Kulübü ile kardeş kulüp el ele vererek bu şehrin ismini daha güzel bir şekilde duyuracaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.