Flaş Haber: Caulker transferinde Gaziantep FK'ya rakip çıktı

Flaş Haber: Caulker transferinde Gaziantep FK'ya rakip çıktı
Fenerbahçe'de düşünülmeyen Steven Caulker'a Kayserispor da talip oldu. Gaziantep Futbol Kulübü’nün ısrarla kadroya katmak istediği bu oyuncu için Kayserispor’da devreye girdi.

Yaz transfer sezonunun bitişine günler kala kulüplerin çalışmaları sürüyor. 8 Eylül'e kadar son oyuncuları yetiştirmeye çalışan ekipler yoğun mesai harcıyor. Hikmet Karaman'la yeni bir başlangıç yapan Kayserispor, Fenerbahçe'de düşünülmeyen Steven Caulker'a kancayı taktı. 

En ciddi teklif Kayserispor'dan

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Steven Caulker için Kayserispor'un devrede olduğunu iddia etti. Transfer görüşmeleri Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında geçtiğini ve en ciddi teklifin de Kayseri'den geldiğini ileri sürdü. Kayserispor'un yeni teknik direktörü Hikmet Karaman'ın da bu transferi istediğini yazdı. 

Gaziantep de istiyor

Steven Caulker'ın Süper Lig'deki tek talibi Kayserispor değil. Gaziantep Futbol Kulübü de devrede. Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal, Radyospor'dan Salim Manav'a yaptığı açıklamalarda: "Fenerbahçe'den Steven Caulker'a resmi teklif yaptık, oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Caulker ile direkt temasa geçtik. Caulker, kulübü Fenerbahçe ile anlaşırsa Gaziantep FK'ya gelecek. Caulker da Gaziantep'te oynamak istiyor" ifadelerini kullandı. 

Steven Caulker'ın istatistikleri

Fenerbahçe'ye yaz transfer sezonunda bedelsiz olarak geçen Steven Caulker, önceki sezon Alanyaspor'da 40 maç oynadı. Bu karşılaşmalarda 4 gol atarken, 2 kez asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.