Özkılıç ve Dana Ailelerinin Mutlu Günü

Özkılıç ve Dana Ailelerinin Mutlu Günü
Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Özkılıç Ailesi’nin oğlu Mehmet ile Dana Ailesi’nin kızı Büşra muhteşem bir düğün töreniyle evlendi. Mehmet Özkılıç ve Rahşan Özkılıç’ın oğlu Veteriner Hekim Mehmet Özkılıç ile Doğan Dana ve Dilek Dana’nın kızı Psikolog Büşra Dana Teymur Otel’de dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikah akdini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gerçekleştirirken genç çifte evlilik cüzdanını MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan takdim etti. Çok sayıda davetli Özkılıç ve Dana ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmazken Büşra ve Mehmet düğün törenlerinde davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.

KARNAVAL GİBİ DÜĞÜN

Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Özkılıç Ailesi’nin oğlu Mehmet ile Dana Ailesi’nin kızı Büşra, Teymur Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Karnaval havasındaki düğünde Özkılıç ve Dana Ailesi’nin eş dost,  akraba ve sevenleri düğüne yoğun katılım gösterdi. Özkılıç ve Dana Ailesi katılımcıları kapıda karşılarken davetlilerle tek tek ilgilendi.

DOYASIYA EĞLENCE

Davullar ve zurnalarla birlikte tanınan sanatçıların muhteşem bir ambiyans oluşturduğu düğünde Damat Mehmet Özkılıç ve Gelin Büşra Dana davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi. Halayların çekildiği, oyunların oynandığı ve birçok organizasyonun bir arada gerçekleştirdiği düğün töreninde Büşra ve Mehmet çiftinin nikah akdi de gerçekleştirildi. 

PROTOKOL’DEN DÜĞÜNE YOĞUN KATILIM

Büşra ve Mehmet çiftinin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıyarken MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan başta olmak üzere güçlü isimler çiftin nikahına şahitlik etti. Nikah akdinden sonra çiftin evlilik cüzdanını MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan takdim etti. Genç çifte mutluluk temennisinde bulunan Milletvekili Taşdoğan gelin ve damada Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Çiftin nikahını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu da gelin ve damada kol saati hediye etti.

HEP MUTLU OLUN!

Gece geç saatlere kadar eğlencenin devam ettiği düğün sonrası düğün sahibi aileler katılımcılara teşekkür ederken davetliler de gelin ve damadı tebrik etti. Bizler de Özkılıç ve Dana Aileleri’ni tebrik ediyor, Büşra ve Mehmet çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.