Tayyar ailesinin mutlu günü

Tayyar ailesinin mutlu günü
AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ın yeğeni Semih Tayyar ile Zeynep Sibel, düzenlenen görkemli nikah töreninde mutluluğa evet dedi.

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ın yeğeni Semih Tayyar ile Zeynep Sibel, düzenlenen görkemli nikah töreninde mutluluğa evet dedi.Adem ve Hicran çiftinin güzel kızları, Zeynep Sibel ile Emine ve Şahin çiftinin Yakışıklı oğulları Semih ile düzenlenen görkemli nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikaha Gaziantep’in siyaset, bürokrasi ve işdünyası ile Oda başkanları, STK temsilcileri akın etti. İslahiye'nin tanınmış ailelerinden olan ve aynı zamanda gazeteci kişiliğiyle tanınan 2 dönem AK Parti Gaziantep milletvekilliği yapan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ın yeğeni Semih Tayyar, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikah törenine kentin iş ve siyaset dünyasından önemli simalar, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar nikaha gelen davetlilerle tek tek ilgilendi..

Tayyar ailesinin mutlu günü

20 ŞAHİTLİ GÖRKEMLİ NİKAH

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kıydığı nikahta Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar Ak Parti Gaziantep Müslüm Yüksel Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti İl Gençlik kolları başkanı Mesut Bozatlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Osman Toprak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, , Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti İslahiye ilçe Başkanı, Mehmet Aslan, AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Hilmi Özbudak, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Kasney, AK Parti Nurdağı İlçe başkanı Ramazan AnalakŞahitlik etti.

TAYYAR’DAN DAMADA TESLİM OL TAVSİYESİ

Genç çiftin nikahını kıyan Fatma Şahin “Nikah aktimiz tamamlandı. Bu yolculuk sona erdi. Evlilik birliği kuruldu. Hayırlı uğurlu olsun. Sevgi, sadakat, mutluluk ve sağlık diliyorum. Hayırlı, salih ve saliha evlatlar diliyorum. Darısı bekarlarımızın başına diyorum.” Sözlerinden sonra, Vali Davut Gül’den evlilik cüzdanı vermesini rica etti. Cüzdanı geline takdim eden Vali Gül “Allah iki cihanda saadet nasip etsin. Sizleri tebrik ediyorum. Sizler gibi evlatlar yetiştiren ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizleri bu yolculukta yalnız bırakmayarak buraya gelen konukları tebrik ediyor ve cüzdanı gelin hanımefendiye taktim ediyorum.” dedi.Damadın amcası olan Ak Parti MKYK Üyesi ve 2 dönem milletvekili Şamil Tayyar da genç çifte mutlukuklar dilerken, “Yeğenim olduğu için demiyorum, iyi çocuktur. Çok nikah şahitliği yaptım ama aileden olunca biraz değişik geliyor tabi. Mutluluklar diliyorum. Siyasette olduğu gibi ailelerde en büyük kavga iktidar kavgası. Damat beye tavsiyem hiç reislik kavgasına girmeden baştan itibaren teslim olup iktidarı hanımefendiye bırakmasıdır. İtaat et rahat et diyorum.” şeklindeki konuştu. Konukları gülümseten bu espirili tavsiyenin ardından şahitler ve konukların hatıra fotoğrafı çektirmesi ve çifti tebrik etmesiyle tören sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.