Sosyal Medyanın Gündemi Gaziantepspor! Binlerce kişi Gaziantepspor için neler yazdı?

Sosyal Medyanın Gündemi Gaziantepspor! Binlerce kişi Gaziantepspor için neler yazdı?
Son aylarda Gaziantepspor ateşinin yeniden alevlendiği gözlenirken, binlerce taraftar bu kez Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’nin imara açılmasına tepki olarak, Twitter’de Hashtag açarak binlerce mesaj yağdı. Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından binlerce taraftar “Gaziantepsporkapatılmasın” Hashtagine büyük destek verdiler.

Gaziantepspor Kulüp Başkanlığı’nı 1 Sulh Mahkemesinin gerekçeli kararı ile yeniden alan Mutlu Özpineci’nin aylardır sürdürdüğü mücadelesi ve Gaziantepspor’u kurtarma çabası sürerken binlerce Gaziantepspor taraftarı ise bu mücadeleye sessiz kalmıyor. Gaziantepspor’a gönül veren taraftarlar önce formalarını giyip, Gaziantepspor’un yaşaması için fedakarlık yapmaya hazır olduklarını söylediler. Kırmızı-Siyahlı takıma gönül veren binlerce taraftar, bu kez sosyal medyada imara tepki olarak Gaziantepsporkapatılmasın Hashtag ile gündem yarattılar.


10 BİNLER DESTEK VERDİ

Önceki akşam Twitter’de açılan Gaziantepsporkapatılmasın Hashtag’ine 10 binlerce taraftar destek verdi. Gaziantep başta olmak üzere, Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından Twitter yağarken taraftarlar yazdıkları mesajla Gaziantepspor’un kapatılmamasını ve yaşatılmasını istediler. Daha önce formalarını giyerek mesaj veren binlerce taraftar bu kez sosyal medyayı salladı.


TWİTTER’DE GÜNDE OLDU

Gaziantepsporkapatılmasın Hashtag ile açılan sayfaya 10 binlerce yorumun geldiği akşam Gaziantepspor biranda Türkiye gündemine yerleşti. Gaziantepspor’a gönül veren diğer illerin taraftarları da Gaziantepspor yaşasın sloganı attılar. Sosyal medyada gündeme yerleşen Gaziantepspor biranda yine herkesin desteğini aldı.


İMARA İTİRAZDA BULUNDULAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından imara açılan 85 bin dönümlük arazinin Gaziantepspor’da kalması için harekete geçen taraftarlar, Gaziantepsporkapatılmasın sloganı ile sosyal medyayı salladı. Bu arada, çok sayıda kişi ise tesisin yerinin imara açılmasına itiraz ederek mahkemeye başvurdukları öğrenildi.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.