Chp İl Başkanı Uçar emekli dernekleri ile bir araya geldi

Chp İl Başkanı Uçar emekli dernekleri ile bir araya geldi
CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar; İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran ve Belediye Meclis Üyeleri ile Türkiye Emekliler Derneği Gaziantep Şubesi ve Türkiye İşçi Emeklileri, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şubesini ziyaret etti.

EMEKLİ YURTTAŞLARIMIZA REFAH İÇERİSİNDE BİR YAŞAM SÜRDÜRMESİ HEPİMİZİN VEFA BORCUDUR.


 Ziyarette emeklilerin sorunlarına değinen Uçar; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler geçmişte olduğu gibi bugün de emeklilerimizin her zaman sesi olmaya devam edeceğiz. Emekli yurttaşlarımız  enflasyon, ard arda gelen zamlar ve pahalılık karşısında zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Emeklilerin refah içinde bir yaşam sürdürebilmesi hepimizin boynunun borcudur. Ömürleri boyunca çalışarak ülkemizin ekonomisine emeğiyle ve alın teriyle katkı sağlamış olan emeklilerimizin hayatlarının ikinci baharında huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için gerekli adımlar atılmalı ve yaşam standartları olması gereken seviyeye çıkarılmalıdır.” dedi.
 

ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA EMEKLİ MAAŞI OLMAMALI, EMEKLİ YURTTAŞLAR ENFLASYON KARŞISINDA YALNIZ BIRAKILMAMALI.
 

Ayrıca Emekli maaşları ve ücretlerinin yetersizliğine dikkat çeken Uçar; “ Asgari ücretin altında kalan maaşların en azından asgari ücret seviyesinde olmalı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında ödenen ikramiyeler  de bir maaştan az olmamalıdır. Ayrıca emekli maaşlarından hastane muayene ek ücreti ve ilaç ek ücreti kesintileri kaldırılmalı, tüm emeklilerimiz her türlü sağlık hizmetinden tamamen ücretsiz  olarak yararlanmalı, emekliler yüksek enflasyon karşısında yalnız bırakılmamalı.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.