Gazeteciler Cemiyetine Dinamik Aday,Başkanların Hepsinden Tam Destek

Gazeteciler Cemiyetine Dinamik Adayı.

9 yıldan bu yana Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yapan Murat İbrahim Ay, daha önceden “Ben iki dönem aday olurum” demesine rağmen üçüncü dönemde tekrar aday olarak bundan 3 yıl önce seçilmişti. Ay, tekrar adaylık konusunda henüz bir açıklama yapmamasına rağmen aday olacağı söylenirken 30 yıldan buyana gazetecilik yapan ve bir çok basın kuruluşunda çalışan emekçi kökenli Levent Özkurt, bugün çok kalabalık bir topluluk tarafından ve tamamının gazeteci olduğu toplantıda adaylığını açıkladı.

SEÇİM NE ZAMAN?

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin seçimi 11 Eylül 2021 tarihinde Gaziantep Ticaret Odası salonunda gerçekleştirileceği ve seçimin ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 18 Eylül’de aynı yerde ve zamanda yapılacağı belirtildi.

AKTİF-PASİF ÜYE TARTIŞMASI


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ne aday olan Levent Özkurt, kendisinin şu anda yönetim kurulu üyesi olduğunu, cemiyette gazeteci olmayan emlakçı, inşaatçı ve başka meslek dallarından kişilerin üye olduğunu ve bu üyelerle seçim kazanma hedeflendiğini ve bunların silinmesi için hukuki kurallar içerisinde gereğinin yapılacağını açıkladı.

Özkurt, gerçek gazetecilerin aktif üyelikten silinerek pasif üye yapıldığını ve bunun içinde cemiyetin tebligat yapmadığı için pasif üyelerinde oy kullanma haklarının olacağını, buna rağmen de yinede pasif üyelerin ilgili kurumlara başvururak üyeliklerinin aktif olmasını sağlayacağını söyledi.

CEMİYET TOPLANTISINA KİMLER KATILDI?


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Levent Özkurt’un toplantısına Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Avrupa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan, TSYD Gaziantep Şube Başkanı Murat Atay, İnternet Gazetecileri Başkanı Aydın Akyürek, Gaziantep Gazeteciler Birliği Başkanı Yaşar Elma, Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş, Gaziantep 27 Gazetesi Sahibi Ökkeş Özekşi, Pusula Gazetesi Sahibi Mehmet Demir, Telgraf Gazetesini temsilen Okan Çelik, Haber Gazetesi Sahibi Ruhi Aytaç, Ayıntap Gazetesi Sahibi Ökkeş Sabah ve diğer TV ve Radyo temsilcileri katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.