Kana Bıyık neden gelmedi?

Kana Bıyık neden gelmedi?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, geçtiğimiz hafta tüm çağrılara rağmen cevap vermeyen Kana Bıyık ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kırmızı-Siyahlı takımın sorunlu futbolcusu Kana Bıyık,tüm çağrılara rağmen gelmezken Teknik Direktör Erol Bulut gerekenin yapılacağını söyledi.

"Kana Biyik tüm çağrılar imza rağmen dönmedi"
Uzun süredir takımdan ayrı olan Kana Biyik'in tüm çağrılarına rağmen Fransa'dan dönmediğini ve bu konuda cezai yaptırım uygulayacaklarını da açıklayan genç çalıştırıcı, "Ben Kana Biyik ile ilgili geçen hafta açıklamamı yapmıştım. Ben ve yönetim kendisine her zaman iyi niyetle yaklaştık. Ama karşı taraftan iyi niyet göremedik. O yüzden bu konuda gereken neyse yapılacak. Bunun bir cezası olacak. Bu konuda kulüpteki cezai yaptırımlar belli. Bizim istemediğimiz şekilde Fransa'ya giderek dönmemesi orada bir hafta on gün geçirmesi affedilecek bir durum değil. Bunun karşılığı olacaktır mutlaka. Belki önceki senelerde futbolcular bu konuda rahat davranıyor olabilirler ama bu sene artık o şekilde olmayacak. Gereken ceza verilecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.