Windows 10 Pro Satın Al!

Windows 10 Pro Satın Al!

Bilişim dünyasında üretilen ve kullanılan birçok işletim sistemi bulunur. Her bir işletim sisteminin avantajlı ve dezavantajlı yönleri mevcuttur. Windows; görsel, sesli ve metinsel olarak yönetilebilmesi nedeniyle rakiplerine göre avantajlıdır. Bill Gates’in kurucusu olduğu Microsoft ürünü olan Windows yirmi beş senedir kullanılıyor. İlk görsel işletim sistemi olan Windows, görsel programlamanın da öncüsüdür.

Satışa sunulan ve kullanılan en güncel versiyon Windows 10’dur. Hem bireysel hem de kurumsal kullanım alternatifi bulunuyor. Ekran üzerinde eş zamanlı birden fazla uygulama düzenli bir şekilde organize edilebiliyor. Windows 10 pro satın al başlığı altında yapılan kullanıcı yorumları ile pro versiyonu çoğunlukla tercih edilir.

Windows 10’ a Genel Bakış!

Windows 10, Microsoft ekibinin ürettiği ve piyasaya sürdüğü en güncel Windows versiyonudur. 2015’te yayımlanan sürüm, altı yıldır hatırı sayılır kullanıcıya ulaştı. Microsoft, Windows 10 satın al gücü ile çıktığı yolda profesyonelce ilerledi. Windows 10 serisinin farklı versiyonları ile milyonlarca kullanıcıya göz kırpıyor. Sahip olduğu özellikler ile her geçen gün hedef kitlesini genişleten bir Windows versiyonudur.

Yeniden tasarlanan başlat menüsü, görev çubuğuna eklenen arama kutusu, uzak masaüstü bağlantı özelliği, sorun giderme uygulaması gibi birçok özelliği ile dikkat çekiyor. Bitlocker, dosya ve klasörlerinizin tek tek şifrelenmesini ve hepsinin bir arada tutulmasını sağlar. Böylece dosya ve klasörleriniz güvende olur. Windows 10, farklı işletim sistemlerinde dönüştürücü yazılımlar sayesinde sorunsuz çalışır.

Windows 10 Ekibi Nasıl Çalışır?

Windows üretici firması Microsoft, global çapta yer alan en büyük bilişim firmalarındandır. ABD merkezli farklı uluslardan milyonlarca çalışanı olan çok uluslu bir şirkettir. Bill Gates’in önderliğinde kuruldu. Gates, yöneticiliğini yürütüyor. Ürettiği Windows ile dünyada çığır açtı. Windows ve versiyonlarının arkasında bilişim farklı dallarından ve alanında uzman geliştiriciler yer alır.

Hindistan, Japonya, İngiltere, Kanada, Afrika gibi ülkelerden bireylerin oluşturduğu bir ekiptir. Görsel programlama, kodlama, grafik tasarım, elektronik gibi alanların harmanlanması ile oluşan bir işletim sistemidir. Ayrıca ekip, Windows 10 serisi ile etkinleştirme sorununu çözdü. Windows 10 lisans satın al ile kolayca etkinleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.