Flaş Haber: Aşıya 3 Kez 'HAYIR' Dedi! Koronadan Öldü

Flaş Haber: Aşıya 3 Kez 'HAYIR' Dedi! Koronadan Öldü
Vatandaşların tedbirsizliği nedeni ile coronavirüs vakalarında ciddi bir artış gözlenmekte. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük olarak vaka artışını kamuoyuna açıklamasına rağmen bir çok insan aşı olmamak için diretmeye devam ediyor.

Gaziantep’te de artan vaka artışları ilerki süreç için tedirginlik yaratmaya başladı. Aşı olan vatandaşlar, insanların maskesiz ve sosyal mesafesiz dışarda gezmeleri ve aşı olan insan sayısının hala az olmasından şikayetçi. Özellikle coronavirüs vakalarının artış gösterdiği şu günlerde ibretlik bir haber niteliği taşıyan Lale Duran’ın hikayesi aşı olmayan her vatandaşa örnek oldu.

Evinin Öüne 3 Kez Aşı Yapmaya Geldiler 'HAYIR' dedi


Samsun’un Bafra ilçesinde ikamet eden 26 yaşındaki Lale Duran, inadı yüzünden yakalandığı corona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, hayatını kaybeden Lale Duran'ın evinin önüne 3 kez aşı aracı geldi. Anne ve babası aşı olmayı tercih ederken, genç kız ise Covid-19 aşısı olmayı reddetti.

Daha sonrasında, anne ve babası ile birlikte gittikleri cenazede corona virüse yakalandığı öğrenilen genç kız durumu ağırlaşınca Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakımda tedavi gören genç kız müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden genç kız Bafra Altınay Mahallesi'nde bulunan mahalle mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.