Boyun, Sırt ve Bel Ağrılarında Bir Yenilik...

Boyun, Sırt ve Bel Ağrılarında Bir Yenilik...

Yapılan araştırmalar her yaştan bireyin belirli dönemlerde en az bir kez sırt ağrısı veya omurga ağrısı gibi ağrılarla yüz yüze olduğunu ortaya koymuştur. Sırt ağrısı ve omurga ağrılarının oluşmasının çeşitli sebepleri bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi sırt ağrılarının oturuş bozukluğundan kaynaklanmaktadır. Bilindiği gibi dijitalleşme ile birlikte bireylerin iş yaşamlarını internet platformları üzerine taşımaları bilgisayarlara olan bağımlılığı arttırmıştır. Ofiste çalışma süresinin uzun olması ve bu anlamda seçilen koltuk ve sandalyelerin ergonomik tasarıma sahip olmaması nedeniyle sırt ve boyun ağrıları daha sık ortaya çıkmıştır. Öte yandan okullarda tasarlanan sıralarda yine çocukların ergonomik anlamda sıkıntı yaşamalarına neden olmaktadır. Ayrıca yine yapılan araştırmalar ülkemizde birçok bireyin yatak seçilirken bilinçsiz davrandığını ortaya koymuştur. Ve vatandaşların birçoğunun almış olduğu yatakları 10 yıldan fazla kullandığını ortaya koymuştur. Bu ve bunun gibi birçok sebep dolayısıyla bireyler yaşamlarının belirli dönemlerinde omurga ağrısı başta olmak üzere birçok ağrı ile burun buruna gelirler.

Omurga ağrılarına ameliyatsız çözüm StimaWELL

Yapay zeka teknolojisi ile tasarlanan ve Sbrain omurga terapi merkezi tarafından hastalar ile buluşturan StimaWELL, bel, boyun, sırt ve omurga ağrılarına çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapay zeka teknolojisinin tasarladığı ve aynı zamanda üzerinde 12 adet kanal ve 24 adet elektrot bulunan StimaWELL, dokuların belli noktalarına  dinamik ve derin dalgalar uygulayarak Ağrı oluşumunu önlemeye ve kaslardaki ağrıları azaltmaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca Sbrain Omurga Terapi Merkezi hastalarının özel alanlarında da bu terapi sistemini uygulamaktadır. Yani bireyler StimaWELL teknolojisinden yararlanmak için Merkez'e gitmek zorunda değildir. Sbrain Omurga Terapi Merkezi hastalarının dilemiş oldukları noktalarda bu tedavi yöntemlerini hastalarına uygulamaktadır.

StimaWELL ile yüzlerce kişi ağrılarından kurtulmuştur

Gerek Merkez'de yapılan tedavi neticesinde gerekse hastaların bulundukları alanlara ulaşarak yapılan tedaviler sonucunda yüzlerce kişinin sırt boyun ve bel ağrısı gibi şikayetler inden kurtulmaları sağlanmıştır. Dolayısıyla Avrupa'da ve Amerika'da etkinliği kanıtlanmış olan bu sistemin ülkemizde de hastalıkların tedavi edilmesinde son derece etkili olduğu ispatlanmıştır. Sbrain Omurga Terapi Merkezi hizmet ve iletişim bilgilerini kurmuş olduğu etkin ve verimli web sitesi üzerinden paylaşmıştır.

Kaynak: https://sbrain.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.