Erol Bulut, yöneticilere neden mesaj gönderdi?

Erol Bulut, yöneticilere neden mesaj gönderdi?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Avusturya kampından sonra açıklamalarda bulunarak eksik mevkilere takviye yapmaları gerektiğini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve hedeflerinin olduğunu söyledi.


Avusturya kampının ardından Gaziantep’te yapılan antrenman öncesinde takım hakkında bilgiler veren Erol Bulut, “Gaziantep için iyi bir kamp dönemi oldu. İlk defa yurt dışı bir kamp dönemi oldu. Hazırlık maçları oynadık. Dynoma Kiev maçında gerek bireysel gerekse de takım anlamında hatalar yapıldı. Lig başlayana kadar bu hataları en aza indirmemiz lazım. Oynadığımız maçlarda yeterince pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Bunların üzerinde çalışmamız lazım. Gol yollarında yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Transfer dönemi istediğimiz ölçüde gitmedi. Beğendiğimiz futbolcular oldu, ancak futbolcular tercihlerini Avrupa’dan yana kullandılar. İki hafta içinde lig başlamadan önce bu transferleri gerçekleştirmemiz lazım.

EKSİK MEVKİLERİ TAMAMLAYACAĞIZ
“Forvet hattı çok çabuk işlemiyor. Defans anlamında birkaç futbolcu transfer yapmak istiyoruz. En kısa zamanda eksik mevkileri tamamlayacağız.”

HEDEFİM HER ZAMAN VAR
Hedefiniz var mı diye sorulan soru üzerine “Hedef her takımda var. Benim her gittiğim takımda hedefim var. Burada da hedefim var. Bunun içinde transferler gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.