Sağlamcan, Diyarbekir’den ayrıldı

Sağlamcan, Diyarbekir’den ayrıldı
Gaziantepli spor adamı Orhan Sağlamcan, geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor’da Sportif Direktör olarak görev almıştı. Orhan Sağlamcan, Diyarbekirsporlu yöneticilerle karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak görevinden ayrıldı.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Diyarbekirspor’da Sportif Direktör olarak görev alan ve şampiyonlukta payı bulunan Gaziantepli spor adamı Orhan Sağlamcan, yeni sezon öncesinde Yeşil – Kırmızılı ekiple yollarını ayırdı.
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yıllarca görev alan ve Genel Menejerlik görevlerinde de bulunan Gaziantepli spor adamı Orhan Sağlamcan, Diyarbekirspor ile yeni sezon için anlaşma yapamadı. Diyarbekirspor’da güzel günlerinin geçtiğini kaydeden Sağlamcan, “Bu güzellikleri elde ettiğimiz şampiyonlukla taçlandırmamız şahsım adına onur kaynağı oldu. Aynı başarıyı ikinci ligde de sürdüreceklerine inanıyorum. Tabi ki uzun yıllar Türk futboluna hizmet ederek belirli bir tecrübeye sahip oldum ve bundan sonra ki süreçte de yine katkı sunmak istiyorum. Bu doğrultuda kulüplerimize elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.