Tesisler için Gaziantepspor’u yaktılar! Gaziantepspor'a Çöküldü İddiası

Tesisler için Gaziantepspor’u yaktılar! Gaziantepspor'a Çöküldü İddiası
Gaziantep 1.Asliye Hukuk Mahkemesi, Gaziantepspor Kulüp Başkanlığının yeniden Mutlu Özpineci’ye verilmesi ve kulübün geride dönük olarak devredilmesi kararını vermesinden sonra dernekler masasına başvuru yapan Mutlu Özpineci, kulübü almaya hazırlanırken 85 dönümlük Celal Doğan Tesisleri için Gaziantepspor’un başına gelmeyen kalmamış.

Gaziantep 1.Asliye Hukuk Mahkemesi’nin gerekçeli kararından sonra kulübün yeniden Mutlu Özpineci’ye verilmesini isterken ve kulübün geriye dönük tüm haklarının verilmesi kararlaştırılırken Gaziantepspor’un ise neden bu durumlara geldiği netleşmeye başladı.

85 DÖNÜM ARAZİ İÇİN KULÜP NE HALE GELDİ

Gaziantepspor Kulüp Başkanlık koltuğuna yeniden oturmaya hazırlanan işadamı Mutlu Özpineci; Gaziantepspor’un yüksek kat irtifaklı seksenbeş dönümlük arazi için batırılmak istendiğini, Gaziantepspor’un gasp edilmesine göz yummayacaklarını söyledi.

Tesisler için Gaziantepspor’u yaktılar! Gaziantepspor'a Çöküldü İddiası

ARAZİ İÇİN GAZİANTEPSPOR GÖZDEN ÇIKARILDI


Dönemin Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, “Gaziantepspor Kulübü Başkanı olarak kulübün içinde bulunduğu olumsuz durumu aşmak için olağanüstü genel kurul yapma kararı alarak gerekli süreci başlatmak üzere dernek karar defterini ilgililere teslim ettim. Ben gerekli sürecin işlediğini düşünürken dernek karar defterinin ilgisiz kişilerin eline geçtiğini, üyelerin ismi değiştirilmek ve karar defterinde tahribat yapılmak suretiyle asıl üyelere haber verilmeksizin olağanüstü genel kurul yapıldığını, kulübün tüm kadrolarının yasaya ve dernek tüzüğüne aykırı olarak değiştirildiğini öğrendim. Konuyla ilgili Gaziantep 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde açmış olduğumuz dava sonucunda, 2017 sonrası kongrelerin geçersiz olduğu kararı çıktı ve şahsıma kulübün tekrar devri kararı verildi” dedi.

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜNE ADETA ÇÖKÜLMÜŞTÜR

Mutlu Özpineci, Gaziantepspor’un bu şehrin takımı olduğunu dile getirerek, “Bizim yaklaşık 4 yıldır süren bir mücadelemiz vardı. Gaziantepspor Kulübü bazı insanlar tarafından gasp edilmiş, bir şebeke tarafından kulübe adeta çökülmüştür. Yaşanan durumu yargı sürecine taşıdık ve açmış olduğumuz davayı kazandık” ifadesini kullandı.

GAZİANTEPSPOR CAS’A GİDİYOR

Gaziantepspor’un yaşaması için ellerinden geleni yapacaklarını ve haklarını UEFA nezdinde ve CAS mahkemesinde arayacaklarını dile getiren Mutlu Özpineci, “Yüksel kat irtifaklı 85 dönümlük arazi için Gaziantepspor’u batırmak istiyorlar. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Almış olduğumuz mahkeme kararı ile UEFA nezdinde Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvuruda bulunacağız. CAS aracılığıyla Gaziantepspor’un haklarının verilmesini talep edeceğiz. Elimizde deliller ve belgeler var. Gaziantepspor rant uğruna bile bile batırıldı. Bu şehir ve yöneticileri ya yanımızda olacak ya da biz bu işin üzerine gideceğiz” şeklinde konuştu.

Tesisler için Gaziantepspor’u yaktılar! Gaziantepspor'a Çöküldü İddiası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.