Gaziantep FK'da Erol Bulut sesini yükseltti

Gaziantep FK'da Erol Bulut sesini yükseltti
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Avusturya kampında transfer konusunda konuştu. Erol Bulut, kamp döneminin bitimine sayılı günler kala henüz eksikleri olduğunu ve en az 5 transfer yapmaları gerektiğini söyledi.

Birkaç transfer daha yapmayı planladıklarını belirten Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, “Taraftarlarımız rahat olsun. En kısa zamanda hem hücum anlamında hem de defansif anlamda istediğimiz 4-5 adet transfer daha yapacağız. En az 2 adet forvet pozisyonunda daha futbolcu daha alacağız” dedi.

TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN 4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer sürecinde kulüpten ayrılacakların gitmesinin yanı sıra kulübe yeni futbolcuların da katılacağını dile getiren Bulut, orta saha, defans ve hücum anlamında 4 yada 5 transfer yapacaklarını ve bu oyunculardan en az 2 tanesinin forvet pozisyonunda olacağını aktararak, “Transferlerle ilgili olarak da konuşmak istiyorum. Birkaç transfer daha yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar hangi transfere el attıysak doğru tespitler elde ediyoruz. Teklifler götürüyoruz ama maalesef futbolcular, Avrupa’da başka ülkeye gitmeyi tercih ediyorlar. Taraftarlarımız rahat olsun. En kısa zamanda istediğimiz transferleri hem hücum anlamında hem de defansif anlamda birkaç transfer yapacağız. İnşallah, ligin başlangıcına kadar bu transferleri gerçekleştiririz. Şuana kadar iyi transferlere dokunduk ama futbolcular tercihlerini başka kulüplerinden yana kullandı. İstediğimiz oyunculardan Bundesliga’ya, İtalya’ya gidenler oldu. Doğru tespitlerde bulunduğumuz ve almak istediğimiz futbolculardı. Ama birkaç futbolcunun daha üstünde duruyoruz. En az 2 forvet daha alacağız. Benim düşüncem o yönde. Orta sahaya oyuncu alacağız. Defans hattına futbolcu alacağız. Taraftarlarımız bilsin ki 4-5 transfer daha gözüküyor gibi. İnşallah, onları da aramıza katacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.