Bodrum ve Mersin, Gaziantepli işadamlarına yaramadı

Bodrum ve Mersin, Gaziantepli işadamlarına yaramadı
Bodrum'da ve Mersin'de iki Gaziantepli işadamının vefat etmesi şok etkisi yarattı.

Gaziantep’lilerin genellikle tatil yöresi olarak daha önce Mersin’di şimdi de gözdesi Bodrum olduğu belirtilirken, Bodrum’da Gaziantepli işadamı Mitaş’ın damadı ve aynı zamanda sanayicilik yapan Murat Özkanlı kalp krizi geçirerek vefat ettiği ve aynı durumda Mersin’de de teknesi olan ve dengesini kaybederek düştüğü denizde teknenin pervanesine çarparak hayatını kaybeden Baron Galeri’nin sahibi Mehmet Nuri Bıçaklar herkesi üzdü. Böylece, Bodrum ve Mersin tatili Gaziantepli işadamlarına yaramamış oldu.

GALERİCİ VEFATI MESLEKTAŞLARINI ÜZDÜ

Gaziantep’te Baron galeri ve plaza sahibi Mersin'in Silifke ilçesinde kardeşiyle birlikte tekneyle gezintiye çıkan şahıs, dengesini kaybederek düştüğü denizde teknenin pervanesine çarparak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, tatil için Silifke ilçesinin Tisan koyunda bulanan Mehmet Nuri Bıçaklar, kardeşi Taner Bıçaklar ile birlikte kendisine ait tekne ile denize açıldı. Bir süre sonra teknenin arka tarafından dengesini kaybederek denize düşen Mehmet Nuri Bıçaklar, çalışır durumdaki pervanenin çarpması sonucu ağır yaralandı. Aynı teknedeki Taner Bıçaklar da kardeşini kurtarmak için denize atlarken, iki kardeş, o sırada oradan geçen başka bir teknedeki vatandaşlarca denizden çıkarıldı.
Ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Nuri Bıçaklar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahısların, Gaziantep'ten tatil için Mersin'e geldikleri öğrenilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BODRUM’DA İŞADAMI KALP KRİZİ KURBANI

Gaziantepli işadamı Murat Özkanlı Bodrum’a kurban bayramı için tatile gitti. Özkanlı Bodrum’da kalp krizi geçirerek vefat etti.Murat Özkanlı’nın cenazesi ikindi namazına müteakip Şireci camii'nde kılınan ikindi namazına müteakip göz yaşlarıyla uğurlandı.

Bodrum ve Mersin, Gaziantepli işadamlarına yaramadı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.