Gaziantepspor için başına gelmeyen kalmadı

Gaziantepspor için başına gelmeyen kalmadı
Bölgesel Amatör Lig'de bir dönem Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü yapan Burak Şar, 400 bin TL'lik elektrik borcunun 70 bin TL’sine kefil olunca mahkemelik oldu.

2019-2020 sezonunda Gaziantepspor'da bir süre görev alan Teknik Direktör Burak Şar'ın başı Gaziantepspor'un elektrik borcu nedeniyle dertte. Burak Şar, Kırmızı-Siyahlı takımın 400 bin TL'lik elektrik borcunun 70 bin TL’sine kefil olunca mahkemelik oldu. Gaziantepspor'un şu anda hiçbir ligde olmamasına rağmen ve geçtiğimiz günlerde mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra haklarının geri verilmesi yönünde harekete geçilmesi nedeniyle gündeme geldiği şu günlerde Teknik Direktör Burak Şar'ın böyle bir olayla karşı karşıya kalması şaşkınlık yarattı. 


2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve ikinci yarı ligden çekilen kırmızı siyahlı ekipte teknik direktörlük yapan Burak Şar, Kulübün elektrik borcuna kefil olduğu için 3 ay hapis cezası istemiyle karşı karşıya kaldı.

Genç teknik adam, ‘Elektriklerimiz kesikti, TEDAŞ’tan aramışlar, Kulüp Müdürü de bana ulaştı ve Hocam, yetkili bir kişi borca kefil olursa hem elektriklerimiz açılacak hem de Başkanımız Hasan Şahin cezaevine girmek zorunda kalmayacak’ dedi. Ben takımı da düşünerek TEDAŞ’a gittiğimde 400 bin küsur lira elektrik borcu olduğunu öğrendim. Bana burada 'Hocam, 70 bin liralık borcu sen üstlen, kefil ol elektrikler açılacak' dediler. Borca kefil oldum ama yine de elektrikler gelmedi. Başkan zaten takımı ikinci devrede ligden çekmek zorunda kaldı. Şimdi evime kağıt geldi. Karakola gidip ifade vereceğim, belki de 3 ay hapis cezası alacağım ve bu ceza infaz edilecek. Ben Gaziantepspor’u düşünerek bu borca kefil oldum ancak şimdi çok zor durumda kaldım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.