Gaziantepliler Dikkat! Yolda Katil Var!

Gaziantepliler Dikkat! Yolda Katil Var!
Kurban Bayramı tatilinden erken dönüşe geçen tatilciler yurdun her yerinde trafik yoğunluğu yarattı. Ana güzergahlardan ajanslara düşen kaza haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Trafik canavarı azrail ile birlikte yollarda geziyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla tatillerini memleketlerinde ya da farklı şehirlerde geçiren binlerce vatandaş, ulaşımda kilit rol oynayan anayollarda trafik yoğunluğu yaratıyor.

Bu yoğunluğun verdiği stress ve bir an önce eve varma telaşı yolları bu kez de 'Trafik Canavarı' için bayram yerine çevirmiş durumda. Ülkenin her yerinden onlarca can kayıplı ve yaralamalı kaza haberi geliyor.

Trafikte görevli kolluk kuvetlerinin yoğun çaba ve uyarılarına rağmen Azrail ve trafik canavarı boş durmuyor.

Ekipler, yoğunluğun olduğu bölgelerde trafik akışını rahatlatmaya çalışırken, sürücülere de dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Tüm Emniyet Müdürlükleri aynı uyarıyı yapıyor. " Tatil yasla bitmesin. Kurallara ve işaretlere uyun. Hız yapmayın. Özellikle yoğun bölgelerde, az yol yaptık demeden, sık sık mola verin. Dikkatinizin dağıldığını hissettiğinizde kenara çekip kısa molalar vermek sizi kötü sürücü yapmaz. Aksine hem sizin hem de sevdiklerinizin hayatını korur." diyen emniyet yetkilileri, "sürücülerin dikkat ve özeni olmazsa alınan önlemler yeteri kadar işe yaramaz. Giden canlar hepimizin. Lütfen dikkatli olalım. Kurallar dahilinde seyredelim." uyarılarını sık sık yapıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.