Gaziantep'te belediye başkanları, siyasi parti ve iş dünyası temsilcilerinden Kurban Bayramı mesajı

Gaziantep'te belediye başkanları, siyasi parti ve iş dünyası temsilcilerinden Kurban Bayramı mesajı
Gaziantep'in Başkanlar'ndan Kurban Bayramı Mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve iş dünyası temsilcileri Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Kurban Bayramının gönüllere huzur, kardeşlik ve paylaşma duyguları taşıdığını ve iman, itaat ve teslimiyet sembolü olduğunu belirterek, bayramların birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmek, aramızdaki dayanışma ve birliği arttırmak, milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesile teşkil ettiğini ifade etti.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi : Kurban Bayramı'nın tüm dünyada salgının bittiği, huzurun hakim olduğu daha güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu.

Gaziantep Ticaret Odası GTO Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur : zorlu geçen pandemi sürecinin ardından normalleşme sürecinin hız kazanmasıyla birlikte Kurban Bayramı'nı da özlenen günlerdeki gibi kutlayacak olmalarının mutluluk verici olduğunu belirtti.

Gaziantep Ticaret Borsası GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı: 'Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günler olduğuna dikkati çekti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç da tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı."

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci "Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulunarak, "Kurban, cömertliktir, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır. En önemlisi de kurban, Allah'a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır." ifadelerini kullandı.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar " Kurban Bayramı'nın paylaşıma, birlikte olma ve dayanışma kültürümüzün taçlandığı günler olduğunu hatırlatarak, "Bu günlerimizin verdiği huzuru, yaşattığı duyguları, özlemini duyduğumuz Türkiye'nin her gününde yaşamak istiyoruz. Bu bayram güzel günlerin başlangıcı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.