Akyürek: ‘’Bayramlar birlik ve beraberlik demektir’’

Akyürek: ‘’Bayramlar birlik ve beraberlik demektir’’
‘’Gimder olarak bayram sonrası projelerimizle sahada olacağız’’

Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) Başkanı Aydın Akyürek, bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli duraklarından birisi olduğuna dikkat çekerek, ‘’Her bayram yeni umutlar, hedefler için birer ışıktır. Bu manevi iklimden aldığımız ilham ile kentimiz ve ülkemiz için her alanda daha çok çalışmamız gerektiğini unutmamalıyız’’ dedi.

‘’BAYRAMIN ÖNEMİNİ BİLİNCE DÖNÜŞTÜREBİLMELİYİZ’’

Bir bilgininin bilince dönüşmemesi durumunda kişiye veya topluma hiçbir katkı sağlamayacağına dikkat çeken Başkan Akyürek, ‘’Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik diyorsak, bunun içini doldurmalıyız. Yaşadığımız koronavirüs sürecinde önemli dersler çıkartarak, kişisel mutluluktan öte toplumsal mutluluk ve huzur için duyarlılığımızı arttırmalıyız. Dini Bayramlar bir tatil değildir. Tam aksine yaşamsal konularda manen özeleştiri yapmamız gereken önemli günlerdir. Ebediyete göç etmiş yakınlarımızı ziyaret ederek, yaşlı ve kimsesizlere el uzatarak, komşumuzun, yakınlarımızın, dost ve arkadaşlarımızın dertleriyle dertlenerek bu günleri verimli kullanırsak bayramı bilince dönüştürmüş oluruz.’’ Dedi.

‘’GİMDER OLARAK BAYRAM SONRASI SAHADA OLACAĞIZ’’

Gaziantep İnternet Medyası olarak Kurban Bayramı sonrasında projeleri hayata geçirmek için sahada olacaklarına da değinen başkan Akyürek, ‘’Kent basının önemli simalarıyla birlikte geçtiğimiz aylarda ilk kongremizi yaptık. Artık projelerimizi geçirmek için sahada olacağız. Dünya basını dijitalleşiyor ve Gaziantep olarak bu gelişimi yakalamak için ciddi adımlar atacağız. Şuana kadar 45 üyesi ve 21 haber sitesini bünyesinde barındıran GİMDER gelişmeye açık haber sitelerini bünyesine katmaya devam ediyor. Hedefimiz Gaziantep’ten de dünya genelinde marka olacak haber sitelerinin oluşması için öncülük etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere tüm islam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve huzur dolu günler dilerim’’ diye konuştu.
Akyürek, dernek olarak bayram sonrasında dijital basın alanında çeşitli kurslar düzenleyeceklerini ve duyuruları derneğin kurumsal web sayfasından yapacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.