Olay Medya Dijitalde 3 Milyona Koşuyor,

Olay Medya Dijitalde 3 Milyona Koşuyor,
Olay Medya Grubu, son bir ay içerisinde hedef koyduğu Haziran ayında 2 milyonla yola çıkarken ve şimdi Temmuz ayının ortasında yaklaşık 2 milyon 200 bine ulaşarak Türkiye’deki yerel medyalar arasında ilk 5’e girerek yeni bir rekor kırdığı belirtildi.

DİJİTALDE OLAY MEDYA 3 MİLYON YOLUNDA

Gaziantep’te ilk internet medyacılığını 1997 yılında kuran Olay Medya, yeni djital macerasında sosyal medya etkinliğini de yanına alarak okunma oranı aylık genel ortalaması 2 milyon 200 bin olurken yeni hedefinin 3 milyona ulaşmak olduğu ifade edildi.


DÜNYA- TÜRKİYE VE GAZİANTEP ÜÇGENİNDE OLAY MEDYA

İnternet ve djital medyacılıkta büyük yatırımlar yapan Gaziantep Olay Medya Grubu, yerelden ulusala oradan da uluslararası yayıncılığa damgasını vururken Gaziantep’i dünyaya taşımanın mutluluğunu yaşadığı öğrenildi.


HER HABERİ GÜNDEM YARATIYOR

Gaziantep Olay Medya’nın gazete, radyo ve televizyonculukla birlikte djital Olay Medya’da işbirliği sonunda son günlerde her haberi Türkiye’nin gündemi olurken, yerel medyadaki etkinliği de bir çok kurum tarafından alkışla karşılandığı öne sürüldü.


MARAŞ’TAN YENİ YATIRIMLAR MÜJDESİ

Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş, Olay Medya’nın 1992 yılından buyana bir çok başarılara imza attığını ve ilk ofset yerel gazete, yerel radyo ve ulusal televizyonculuğa damgasını vurduğunu internet medyacılığında da başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini ve 1 Eylül 2021 tarihinde de yine Gaziantep’e ve Türkiye’ye damga vuracak yeni bir yayıncılık ile atılım peşinde olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.