Viyana Büyükelçisi'nden Gaziantep FK açıklaması

Viyana Büyükelçisi'nden Gaziantep FK açıklaması
Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile sohbet ederek Gaziantep Futbol Kulübü'nün en iyi şekilde kamp yapması için elinden geleni yapacağını söyledi.

BÜYÜKELÇİ CEYHUN
“SORUN YOK” DEDİ

OLAY SPOR’un Cumartesi günü gündeme taşıdığı Avusturya kampıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile yaptığı görüşmede, Gaziantep FK’nın kamp yapmasında sıkıntı olmadığını ve tüm yazışmaların kurallar içerisinde yapıldığını söyledi.

OLAY SPOR’un Avusturya kampı öncesinde uygulanacak kuralların ne olduğunu duyurmasından sonra haberimiz büyük yankı uyandırırken Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, yaptığı açıklamada sıkıntı olmadığını ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün rahatlıksa kamp yapabileceğini söyledi.

CEYHUN AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Gaziantep Futbol Kulübü’nün uçakla Viyana’ya gelmeyeceğini ve başka bir ülkenin havaalanına ineceğini söyleyerek, “Daha önceki gün Hokey Milli Takımı’mızın değerli oyuncularını Viyana Havaalanında karşıladım. Hiç bir sorun yaşamadılar. Gaziantep FK, Viyana Havaalanına uçacak olsaydı kendilerini karşılar ve bundan dolayı çok mutlu olurdum” dedi.
Ceyhun, “Değerli Gaziantep Futbol Kulübü ekibi Viyana’ya değil başka bir ülkenin kentindeki havaalanına uçacak ve oradan otobüsle yoluna devam edecek. Bu konuda tüm gerekli yazışmalar Büyükelçiliğimiz tarafından gerçekleştirildi. Bugüne kadar bir çok milli sporcumuz turnuvalar için Avusturya’ya geldi ve müsabakalarını gerçekleştirip sorunsuz geri döndüler. Gaziantep Futbol Kulübü de burada kampını en iyi şekilde yapacak ve bizlerde en iyi şekilde misafirperverlik yaparak kendilerini tekrar uğurlayacağız” dedi.

GAZİANTEP’İ ÇOK SEVİYORUM


Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, kendisinin Adanalı olduğunu ve Gaziantep’i çok sevdiğini belirterek,”Gaziantep’i çok seviyorum. Bizim güzel illerimizden birisi. Gaziantep’in takımını burada ağırlamaktan mutluluk duyacağım. Hokey milli takımımızı da Büyükelçilik’te konuk edeceğiz.Türkiye’den gelen hangi takım olursa olsun burada en iyi şekilde ağırlarız. Gaziantep Futbol Kulübü’de burada en iyi şekilde kamp yaparak gidecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.