Kerem Güngen nikah tazeledi

Kerem Güngen nikah tazeledi
Gaziantep Süper Amatör Küme’de bu sezon şampiyonluk hedefleyen ve BAL ligine çıkmak isteyen Kalespor, Gaziantep Futbol Kulübü’nden Kerem Güngen ile sözleşme imzaladı. Kulübün Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ile bir araya gelen Kerem, yeniden Kalespor’la anlaştı.

Futbola Gaziantep Futbol Kulübü’nde başlayan ve 9 yıl boyunca bu kulübün formasını başarılı bir Kerem Güngen U-13 den U-19’a kadar Genç takımlarıın kaptanlığını yaparken bu takımlarda ise başarılı performansı ile herkesin takdirini topladı. Kerem Güngen, Gaziantep FK’da başarılı olurken şimdi ise Kalespor’u şampiyonluğa taşımak için çaba gösterecek.
Başarılı savunma oyuncusu Kerem Güngen, imza töreninde yaptığı açıklamada; “Kalesporumuza şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için tekrar anlaştım. Yolumuz uzun ama kendimize güvenimiz tam" dedi.

Kerem Güngen nikah tazeledi


ONURSAL BAŞKAN ÖZPİNECİ KALE’YE İNANIYOR
Kalespor Onursal Başkanı ve Gaziantepspor başkanlarından Mutlu Özpineci Kalespor’un daha iyi yerlere geleceğini belirterek, "Başkanlık ve yöneticilik yaptığım bütün dönemler de hep alt yapıya önem verdim. Bunun neticelerini de hep en iyi şekilde aldık. Şehrimize çok önemli futbolcular kazandırdık. Kerem de alt yapısı çok kuvvetli olan başarılı bir sporcu Kalespor'a çok önemli katkılar sağlayacağına eminim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.