Gaziantep FK’ya Avusturya şoku!

Gaziantep FK’ya Avusturya şoku!
İkinci etap kamp çalışmasını Pazar günü tamamlayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, üçüncü etap için Avusturya’ya gidecek. Salı günü yola çıkacak olan Kırmızı-Siyahlı takımın kampı için Avusturya Sağlık Bakanlığı ve hükümeti katı kurallar uygulayacağı öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Erol Bulut yönetiminde devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, Salı günü üçüncü etap kamp için Avusturya’ya gidecek. Burada bir süre kamp yapıp, hazırlık maçları oynayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, Avusturya Sağlık bakanlığı tarafından gözetim altında olacağı öğrenildi.

KAFİLE LİSTESİ VERİLDİ
Gaziantep Futbol Kulübü, ilk kez yurt dışı kampına gitmeye hazırlanırken Kırmızı-Siyahlı takımın Avusturya kampına gidecek olan yönetici, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlardan oluşan isim listesi yaklaşık 1 ay önce Avusturya Sağlık Bakanlığı’na bildirildi. Bu liste dışında kimsenin gitme şansının olmadığı kaydedildi.

AVUSTURYA TEST YAPACAK
Türkiye’de ve Gaziantep’te Covid-19 testini kendisi yaptıran Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu testlerine kabul etmeyen Avusturya, “Biz kendi testimizi yapmak zorundayız” dediği öğrenildi. Bunun üzerine Avusturya’ya iner inmez Gaziantep Futbol Kulübü’ne Covid-19 testi uygulanacak. Bu test sonuçları ise kampta belli olacak.

14 GÜN KARANTİNA KURALI UYGULAYACAK
Yurt dışında kamp yapmaya hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü’nde kafile Salı günü Avusturya’ya giriş yapacak. Buraya indikten sonra Avusturya Sağlık Bakanlığı’nın gözetimi altında olacak olan Kırmızı-Siyahlı takıma adeta 14 günlük karantina uygulanacak. Takımın Avusturya’da kaldığı süre içerisinde gözetim altında olacağı da gelen bilgiler arasında.

KAFİLE DIŞINAKİLER TAKİPTE OLACAK
Avusturya, Gaziantep Futbol Kulübü ve diğer kulüplere yakın markaj uygulayacak. Kamp yapılan alanlanda kafile dışında kim kampı takip etmeye gelecekse,  takip cihazı verileceği ve bu kişilerin yakından izlenecekleri gelen bilgiler arasında. Gaziantep Futbol Kulübü ise burada kalacağı süre içerisinde 3 hazırlık maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.