Son Dakika: Gaziantep'te Kilosu 5 Kuruş Etmez Kablo Vurgunu! Vatandaşı canından bezdirdi

Son Dakika: Gaziantep'te Kilosu 5 Kuruş Etmez Kablo Vurgunu! Vatandaşı canından bezdirdi
" Gaziantep'te apartman ve işyerlerinin data hatlarını keserek çalan hırsızlar vatandaşlara büyük mağduriyet yaşatıyor. Data hatlarının çalınmasından dolayı internet ve telefon hatları kesilen vatandaşlar canlarından bezerken, yetkililerden yardım bekliyor."

Gaziantep'in küçük sanayi sitesi ve göllüce mahallesinde  bir grup hırsız tarafından işyerlerin internet erişimini sağlayan kablolar çalan hırsızlar bir çok işyerini internetsiz bıraktı.


Gaziantep'te apartman ve işyerlerinin data hatlarını keserek çalan hırsızlar vatandaşları çileden çıkardı.Apartmanların data hatlarının kablolarını keserek çalan hırsızlar çaldıkları kabloların bakırlarını eriterek satıyor. Data hatlarının kesilmesinden dolayı internet ve telefon hatlarında kopukluk yaşayan vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. Apartmanlarda bulunan ofislerin internetinin kesilmesinden dolayı mağduriyet yaşayan şirketler emniyet yetkililerinden yardım bekliyor.

Son zamanlarda Gaziantep'in çeşitli işyeri ve evlerde data girişlerinde yaklaşık bir metrelik data kaploları ustalıkla keserek sırra kadem basan azılı hırsızlar çaldıkları kaploları eriterek elde ettikleri bakır teli yok pahası olan 20-30 Türk lirasına sattıkları ve sayede insanlara milyonlarca zarara uğrattıkları öğrenildi.
Çok büyük bir kazanç elde edilmemesine rağmen hırsızların data hatlarını çalmasına anlam veremeyen vatandaşlar, emniyetin konuyla ilgili soruşturma başlatmasını talep ve maduriyetlerin önlenmesini istiyorlar.
Vatandaşlar milli servet olan bu bakır kaploları satan alan veya satan kimler ise polise bildirmelerinin vatandaşlık göreviyle haraket etmelerini ve bu hırsızlara meydan verilmemesini istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.