Gaziantepspor heyecanlı şimdi ne olacak?

Gaziantepspor heyecanlı şimdi ne olacak?
1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından Mutlu Özpineci sonrasındaki başkan ve yöneticilerin geçersiz sayılmasına ve yapılan kongrelerin iptaline karar verilmesinden sonra gözler dernekler masası ve Gaziantep Valiliği'nin vereceği karara çevrildi.

1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 2017 yılında yapılan kongrede ve sonrasında yapılan kongrelerin geçersiz sayılmasına karar verilmesinden sonra, kongre öncesindeki Başkan Mutlu Özpineci, Gaziantep Valiliğine itirazda bulunarak, kulübün haklarının geri verilmesi ve Gaziantepspor'un daha çok zarara uğratılmamasımı istedi. Bayram sonrası ise kesin kararın verileceği öğrenildi. İşte bu karar sonrasında şu ana kadar yapılan işlemler geçersiz sayılacak ve Gaziantepspor'un yeniden ayağa kalkma olasılığı olabilecek.
İşte şu ana kadar yapılanlar;

VARAN-1
KONGRELER İPTAL, BAŞKAN VE YÖNETİMLERİ GEÇERSİZ


1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından açıklanan gerekçeli karar sonrasında Mutlu Özpineci sonrasındaki başkan ve yöneticiler geçersiz sayılırken kongrelerin iptaline karar verildi. Özpineci sonrasında görev alan isimler kulübün haklarını geri verecekler mi merakla beklenmeye başlandı.

VARAN-2
KULÜBE GELEN ÖDEMELER İSTENECEK


Mahkeme kararından sonra kongrelerin iptal sayılmasının yanında 4 yıllık süre içinde Kulübe yapılan destek ve gelen alacakların iade edilmesi gerektiği ileri sürüldü. 

VARAN-3
CENK TOSUN'DAN GELEN PARA VE ALT YAPI İÇİN TFF'NİN ÖDEDİĞİ PARA NE OLACAK?


Bu karar sonrasında kongrelerin iptal edilmesiyle birlikte Mutlu Özpineci sonrasında Cenk Tosun için ödenen paranın ve TFF'den gelen alt yapı destek ücretinin geri Kulübe kazandırılmadı beklenirken bu paraların ne olduğu da merak edildi.

Gaziantepspor heyecanlı şimdi ne olacak?

VARAN-4
HATAYSPOR ANTREMAN MALZEMELERİNİ VERECEK Mİ?


Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’ne yıllar önce kazandırılan ve modern bir şekilde yapılan spor salonu aletleri Hatayspor'a satılmış. Bu aletlerin geri alınıp alınmayacağı tartışma konusu oldu.

VARAN-5
FUTBOLCULAR NE OLACAK?


Gaziantepspor'da başkan ve yönetimlerin seçildiği son 4 yıldaki kongrelerin iptal olmasından sonra bu başkan ve yönetimlerin başka takımlara gönderdiği futbolcular ve gittikleri kulüplerin ne yapacağı merak ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.