İstanbul Sigortalı Evden Eve Nakliyat Şirketi

İstanbul Sigortalı Evden Eve Nakliyat Şirketi
Sigortalı evden eve nakliye eşyaların taşınma süreci boyunca nakliye firması tarafından güvence altına alınmasıdır. Bu hizmet ile taşınma sırasında eşyaların başına gelebilecek herhangi bir hasar durumu poliçe tarafından karşılanır. Sigortalı nakliyat İstanbul evden eve nakliyat firması tarafından sunulan bir hizmettir.

Değerli eşyalarınız dışındaki tüm eşyalarınızı nakliye süreci boyunca güvence altına alıyoruz. Altın ziynet eşyası değeri yüksek antika gibi eşyalar sigorta kapsamına girmez. Bu tür eşyalarınız için özel sigorta yaptırmanızı tavsiye ederiz. Nakliyat firmamız her alanda güvenilir nakliye hizmeti verir. Firmamızdan evden eve eşya nakliye hizmeti alabileceğiniz gibi ofis ya da büro eşyalarınızın taşınması için de nakliye hizmeti talep edebilirsiniz. Firmamız işyerinizdeki eşyalarınızı hiçbir işinizi aksatmadan en kısa süre içerisinde yeni adresine taşır. Nakliyat firmamız uzman ve deneyimli ekip arkadaşları ile çalışır. Firmamız ve ekibimiz için öncelik müşteri memnuniyetidir. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda çözüm odaklı hizmet sunan firmamız en çok tercih edilen nakliye firmaları arasında yerini almıştır. Nakliyat firmamıza bir telefon ile ulaşarak bizden nakliye ile ilgili bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Tam Zamanında Evden Eve Eşya Nakliyesi

Evden eve eşya nakliyesinde eşyaları tam vaktinde istenilen yere ulaştırmak önemlidir. Yeni evinize bir an önce yerleşmeye başlamanız için nakliye firmasının erken saatlerde işe başlayıp hızlı ve güvenli bir şekilde işini yapması gerekir.  İstanbul sigortalı nakliyat firması söz vermiş olduğu günde ve saatte eşyalarınızı tam zamanında belirtilen adrese güvenle taşır. Evdiz Evden Eve Nakliyat firmamızda marangoz ve tesisatçı ekip arkadaşlarımız bulunur. Ekibimiz mobilyalarınızın montaj ve demontaj işlemini yapar. Çamaşır bulaşık makinesi gibi eşyaların bağlantısı ve kurulumu tesisatçı arkadaşlarımız tarafından yapılır. Sökülen tüm eşyalarınız pat pat naylon poşet ve oluklu karton kullanılarak hasar almayacak şekilde paket yapılır ve nakliye aracına yerleştirilir.

Taşınma Sürecinde Eşya Toplama Ve Paketleme Hizmeti

Taşınma sürecinde eşyaların düzgün ve ayrı ayrı paket yapılıp kolilenmesi önemlidir. Eşyaların hasar görmeden taşınması açısından paketleme sağlam bir şekilde yapılmalıdır. Ayrıca her odanın ve dolabın eşyasının konulduğu koliler üzerlerine etiket yapıştırılarak belirtilmelidir. Nakliyat firmamızdan talep edecek olduğunuz eşya toplama ve paketleme hizmeti ile sizin için büyük kolaylık sağlıyoruz. Eşyalarınızı türlerine ve boyutlarına uygun olarak paketleme işleminden geçiriyor ve nakliye araçlarımıza yerleştiriyoruz. Covid 19 tedbirleri kapsamında yürütülen nakliye hizmetimiz büyük bir hassasiyetle yapılır. Ekibimiz taşınma süreci boyunca maske eldiven ve hijyene son derece dikkat ederler. Profesyonel evden eve nakliyat teklif al stressiz sorunsuz güvenle taşın. Tüm İstanbul geneli alacak olduğunuz nakliye hizmetinden memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz. Nakliyat firmamız olarak sizlere en iyi hizmeti sunmak adına gün geçtikçe kendimizi yenileyen ve geliştiren bir firmayız. Nakliyat firmamıza bir telefon ile ulaşarak bizden bilgi ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Yüksek Binalara Eşya Ulaşımı Nasıl Yapılır?

Evi yüksek binalarda bulunanların taşınma sürecinde eşyaların nasıl taşınacağı en çok akla takılanlar arasındadır. Nakliyat firmamızdan hizmet talep etmeniz halinde yüksek katlara eşya ulaşımı yapmak için asansörlü nakliyat sistemi kullanırız. Nakliyat firmamız son sistem hidrolik asansörlü araçlara sahiptir. Periyodik olarak bakımları yapılan bu araçlar uzman operatörler tarafından kullanılır. Evden eve nakliyat sırasında cadde ve sokakta tüm güvenlik önlemlerini alarak asansörlü nakliyat işlemini gerçekleştiriyoruz. https://www.evdiznakliyat.com.tr/ nakliyat firması tecrübeli ve eğitimli ekibi ile nakliye hizmeti için sizlere bir telefon kadar yakın. Firmamızdan bilgi alabilir ve nakliye hizmeti talebinde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.