Gaziantep’te motosikletler kaza şampiyonu

Gaziantep’te motosikletler kaza şampiyonu
GÜNLÜK 200 MOTOSİKLET KAZASISURİYELİLERİN MOTOSİKLETLERİNİN ÇOĞU KAÇAK

Gazianteplilerin ve Suriyelilerin ruhsatlı ruhsatsız yaklaşık elektirikli motosikletlerle birlikte sayının 500 bine ulaştığı iddia edilirken ve günlük ortamala kazanın 150’den aşağı olmadığı öğrenildi.

Gazianteplilerin ve Suriyelilerin ruhsatlı ruhsatsız yaklaşık elektirikli motosikletlerle birlikte sayının 500 bine ulaştığı iddia edilirken ve günlük ortamala kazanın 150’den aşağı olmadığı öğrenildi. 2007 yılında Gaziantep valiliğinin motosikletlerin bazı bölgelere girişlerini yasakladığını ve kazalarında çok az olduğu ve aynı uygulamanın tekrar yapılması istendiği belirtildi.

Gaziantep’te motosikletler kaza şampiyonu

GAZİANTEP’TE KAÇ MOTOSİKLET VAR
Gaziantep’te ruhsatlı, ruhsatsız ve Suriyelilerin kaçak motosikletleriyle birlikte yaklaşık 500 bin motosiklet bulunduğunu ve bunların bir çoğunun da şaşe numaralarının sahte olduğu ileri sürüldü.

GÜNLÜK KAZA SAYISI KAÇ?
Gaziantep’te Suriyelilerin kullandıkları dahil, günlük kazanın ortalama 150’den aşağıya düşmediği ve ana caddelerde cirit attıkları ve bir çok kazaya sebeb oldukları ifade edildi.

Gaziantep’te motosikletler kaza şampiyonu

SURİYELİLER KAÇAK MOTORLARI NEREDEN GETİRİYORLAR?
Gaziantep’te kayıtlı ve kayıtsız 1 milyon suriyelinin yaşadığını ve bu nedenle her yere motosikletlerle gittikleri dikkat çekilirken Suriye’den kaçak yollarla motosiklet getirerek sattıkları da öne sürüldü.

KURYERLER KAZADA LİDER
Gaziantep’te yaklaşık paket servislerinde çalışan 30 bine yakın kişinin bulunduğu ve bunların paket servislerinde zaman uygulaması yapıldığı için en çok kazayı motosiklet kuryelerinin yaptığı kaydedildi.

Gaziantep’te motosikletler kaza şampiyonu

MOTORLAR ANA CADDEYE GİRMESİN
2007 yılında Gaziantep Valiliği motosikletlerin ana caddelere girmemeleri konusunda aldığı yasaklar sonrasında doğru bir karar verdiğini söyleyen vatandaşlar, “Sayın Valimiz Davut Gül gerçekten de Gaziantep’e başarılı bir şekilde hizmet ediyor. Gaziantep’te bulunan motosikletlerin her caddeye, her sokağa ve mahalleye girmesini istemiyoruz. Valimizin bu konuda gerekli işlemi yapmasını ve yasaklanmasını istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.