Gaziantep’te hangi mahallede çocuğa tecavüz edildi?

Gaziantep’te hangi mahallede çocuğa tecavüz edildi?
Mahalle halkı tecavüzcüyü döve döve linç etti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Cengiz Topel Mahallesi'nde 6 yaşındaki bir çocuğu sokakta oynarken istismara maruz bırakan şahıs, mahalleli tarafından yakalanıp darbedilirken tecavüzcü daha öncede bu suçtan dolayı cezaevine girip tekrar çıkınca aynı şekilde yine bir çocuğu istismar ettiği ve bu nedenle mahalle halkıda tecavüzcüyü sopalarla döverek hastanelik ederken, çıkarıldığı mahkemecede tutuklandı.

Cengiz Topel Mahallesi'nde arkadaşlarıyla sokakta oyun oynayan 6 yaşındaki erkek çocuğu, bir erkek tarafından istismara maruz bırakıldı. Çocuğun ağladığını gören mahalleli bir genç, müdahale ederek çocuğu kurtardı ve babası H.K.'nin yanına götürdü.

İSTİSMARA MARUZ BIRAKTIĞI ÇOCUĞUN BABASINA BIÇAKLA SALDIRDI
Baba H.K., istismar failini mahallenin çay ocağında buldu, ardından tartışma yaşandı. Baba H.K.'ye bıçakla saldıran şahıs mahalleli tarafından darbedildi.Ambulans ve polisin çağırılmasıyla fail ve aile 25 Aralık Polis Karakolu'na götürüldü.Önce Çocuk Polisine ardından da Gaziantep Çocuk Hastanesine götürülen çocuğun pedagog ve avukat eşliğinde ifadesi alındı.

TUTUKLANAN ŞAHIS, AYNI ZAMANDA KADINA ŞİDDET FAİLİ
Süreç hakkında bilgi almak için karakolu arayan aileye istismar failinin tutuklandığı aktarıldı. Failin ismini vermeyen polis memurları, şahsın daha önce eşine şiddet uyguladığı için cezaevine girdiğini belirtti.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"
Avukat tutacak maddi güçlerinin olmadığını söyleyen aile, bu konuda destek beklediklerini duyurdu.Baba H.K. olayın peşini bırakmayacağını söyledi.Çocuk istismarı ve cinsel saldırı vakalarında yargının caydırıcı cezalar vermediği için bu olayların hâlâ yaşandığını ifade eden baba H.K. "Mahalleli görüp müdahale etmeseydi ben ne yapardım, çocuğuma ne olacaktı” dedi.Oğlunun psikolojisinin bozulduğunu ve geceleri uykusunda titreyip ağladığını belirten anne F.K. de Elmalı davasını hatırlatarak "Hiçbir çocuk bunu yaşamamalı” dedi.İstismar failinin aynı gün aynı mahallede Suriyeli bir mülteci kız çocuğunu da istismar ettiğini öne süren baba H.K. "müdahale edilseydi başka bir çocuk bunu yaşamayacaktı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.