İsa Türkmen Kalespor’da

İsa Türkmen Kalespor’da
Süper Amatör Küme’nin iddialı takıma Gaziantep Kalespor, en iyi transferleri yapmaya devam ediyor. Mevkilerinin en iyilerini alan Kalespor, transferde hareketli günler geçiriyor. Kalespor Ankaspor’dan İsa Türkmen’i kadrosuna kattı.

Daha önce Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep'te çeşitli takımlarda şampiyonluklar yaşayan şehrimizde Şehitkamil Belediyespor ve son olarak Gaziantep Ankasspor forması giyen tecrübeli oyuncu önümüzdeki sezon için Kalespor ile anlaştı.
Kalespor gibi önemli bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu dile getiren İsa Türkmen, “Daha önce yaşadığım deneyim ve şampiyonlukları Kalespor da yaşamak için bu köklü kulüple anlaştım . Yönetim ve hocamızla başarı için her şeyi yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Kalespor Asbaşkanı Mustafa Bal ise imza töreninde yaptığı konuşmasında, “İsa Türkmen gibi tecrübeli ve yetenekli bir oyuncuyu kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Önümüzdeki günler de hocamızın verdiği rapor doğrultusunda yetenekli ve başarılı oyuncuları kulübümüze kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İsa Türkmen Kalespor’da

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.