Vali Gül Müdahale Etti! Gaziantep'te Aşıda Kısırlık Dedikodusu!....

Vali Gül Müdahale Etti! Gaziantep'te Aşıda Kısırlık Dedikodusu!....
Gaziantep Valisi Davut Gül, haftalık vaka sayısının yüz binde 23’e indiği Gaziantep’in aşı haritasında halen kırmızı kategoride olmasına dikkat çekerek uyardı! "Dedikodular doğru değil herkes aşısınıyaptırsın yoksa başkalarını tehlikeye atıyor" dedi

Vali Gül, yaptığı açıklamada, aşı olmayanların farkında olmadan hem kendilerini hamde şehri tehlikeye attığını belirterek, geç olmadan herkesin aşı yaptırmasını istedi.

“Haftalık vaka sayımız yüz binde 23 seviyesine indi” diyen Vali Gül, “Aşı haritasında halen kırmızıdayız! Aşı olmayanlar, farkında olmadan hem kendilerini hem de şehri tehlikeye atıyorlar. Hastalığın seyrini hepimizin yaptıkları ve yapmadıkları belirleyecek! Lütfen geç olmadan aşınızı olunuz.”diye uyarıda bulundu.

Gaziantep Aşılamada milyona dayandı-

100 bin kişilik vaka sayısında 23.08'e gerileyen Gaziantep'te aşılama işlemi milyona dayandı.

Sağlık Bakanlığı verilerinden derlenen bilgiye göre,
Aşılama sayısında milyona dayanan Gaziantep’te sırası gelipte aşı olmayanların sayısı henüz çok fazla. Aşının kısırlık yaptığı, emperyalist güçler tarafından planlanan bir oyun olduğu fikrine kapılan ve bu uğurda üretilen dedikodulara itibar eden Gaziantepliler’in aşı yaptırarak normal hayata daha hızlı geçebileceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.