Sevilen emniyetçi Çavuş'un mutlu günü

Sevilen emniyetçi Çavuş'un mutlu günü
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar bir çok görev yapan en sonda Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcılığından emekle olan, “Sevilen emniyetçi” Mustafa Çavuş oğlu Ali Çavuş'u evlendirdi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar bir çok görev yapan en sonda Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcılığından emekle olan, “Sevilen emniyetçi” Mustafa Çavuş’un oğlu Ali Çavuş ile Osmaniyeli Karamanoğlu ailesinin güzel kızı Meftune Karamanoğluile muhteşem bir nikaha dünya evine girdiler. Nikah töreninde şahitliklerini Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Dr. Serdar Tolay, Polis Gücü Başkanı Mehmet Kaplan, Asçelik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve GAİB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ulutaş’tı yaptı.  
Binevler Fıstıkparkı içerisinde, Büyükşehir Belediyesi’nin nikah törenleri için özel olarak hazırladığı alanda, pandemi kuralları içerisinde gerçekleşen bu mutlu olaya, Çavuş ve Karamanoğlu ailesinin dost ve akrabalarının yanı sıra, Gaziantep iş, siyaset ve emniyet dünyasından pek çok isim katıldı.

Sevilen emniyetçi Çavuş'un mutlu günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.