Gaziantep’te 21 evim şirketine polis baskınları

Gaziantep’te 21 evim şirketine polis baskınları
GAZİANTEP’TE 50 BİN MAĞDUR İDDİASI

Türkiye genelinde dün akşam 21 evim şirketinin resmi gazetede yazılarak Bankacılık Düzenleme Kurulu tarafından feshedildi. Ardından 21 evim şirketine, Polis, Masak ve diğer kurumlar ortaklama operasyon düzenleyerek tüm şirketlerin hem mal varlığına hemde tüm bilgi işlemlerine el koyarak ve ilgili kişileride gözaltına aldılar.

GAZİANTEP’TE 21 EVİM ŞİRKETİ KAPANDI
Gaziantep ve Türkiye’de toplam 21 evim şirketi kapanırken bu şirketlerin isimleri şöyle; İktisatevim, Vizyonevim, Doğruevim, Finansevim, Birikimevim, Finalevim, Yaşamevim, Hh Aydın Yatırım Holding, İhtiyaçevim, Varlıkevim, İstek Evim, İkizlerevim, Destekevim, Gerçekevim, Değer Tasarruf Gayrimenkul, Önceevim, Morevim Tasarruf, Hedefevim, Gelecek Tasarruf, Birlikbirikim, Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama.

GAZİANTEP’TE EN FAZLA MAĞDUR HANGİ EVİMDE
Gaziantep’te 21 evim şiketine üye olan ve para yatıran yaklaşık 50 bin kişi bulunduğu bunlardan en fazlasının İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan ikizlerevim’in yaklaşık 7 bin 500 üyesi olduğu ve bunların bir çoğunun da isimlerinin sahte olması dikkat çektiği öne sürüldü.

GAZİANTEP’TE EVİMLER YÜZÜNDEN KAÇ KİŞİ İNTİHAR ETTİ?
Gaziantep’in eski hükümet konağı bölgesinde bulunan yaklaşık 35 evim şirketinin önünde her gün “Evim mağdurları” eylem yaparak paralarını istediler. Ancak, evim şirketleri bu kişilere ödeme yapmadıkları için bir çok kişinin de intihar ettiği veya intihara sürüklendiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.