Erol bulut şoku! gidiyor mu?

Erol bulut şoku! gidiyor mu?
Fenerbahçe’deki teknik direktörlük görevinden sonra Gaziantep’in başına geçen Erol Bulut, Yunan basınına açıklamada bulundu. Erol Bulut, Panathinaikos ve AEK ile anıldığını belirterek, “Gelecekte ne olacağına bakacağız” dedi.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Erol Bulut’tan sarı-lacivertli kulüpteki günleri ile ilgili değerlendirme geldi. Yunanistan’da bir radyo istasyonuna konuşan Bulut, “Fenerbahçe'de iyi bir dönem geçirdim, daha önce Alanyaspor'da da iyiydim. Şimdi Gaziantep'te, birçok hedefi olan bir takımdayım, kariyerim için güzel bir yerdeyim” dedi.

'Fenerbahçe'de devam etmem kolay değildi'
Erol Bulut geçen sezon hakkındaki yorumunda “Fenerbahçe'de 16 transfer birden yaptım ve yönetmek kolay değildi. Üst sıralardaydık ancak benim için devam etmek kolay değildi” ifadelerini kullandı.

'Bakasetas'ı Fenerbahçe'ye istedim'
Röportajında Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas’a değinirken bir itirafta bulunan Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü, “Daha önce Bakasetas'ı da istedim ancak onu transfer edemedik. Pelkas harika bir transfer oldu, çok az paraya onu transfer ettim” diye konuştu. 

'Pelkas transferi benim tercihimdi'
Avrupa’da birçok takımın Pelkas’ı transfer etmek istediğini anlatan Erol Bulut, “O harika bir oyuncu ve harika bir karakter. Pelkas benim tercihimdi. Bana göre Fenerbahçe'de kalmalı ve kalacak. Ancak son kararı yönetim verecek. Onun Fenerbahçe'yi çok sevdiğini biliyorum” dedi.

Erol Bulut'tan Yunan takımlarına yeşil ışık
Yunanistan'dan teknik direktörlük teklifi almadığını, buna karşılık adının Panathinaikos ve AEK ile anıldığını söyleyen Erol Bulut, “Gelecekte ne olacağına bakacağız” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.