Erol Bulut 6 transfer istedi

Erol Bulut 6 transfer istedi
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 5 ya da 6 transfer daha yapmak istediklerini söyledi. Bolu kampından sonra kadrosunu şekillendirmesi beklenen Bulut’un yöneticilerle transfer konusunda görüş alış verişi devam ediyor. Şu ana kadar 2 oyuncu alan Gaziantep FK yönetiminin ise önümüzdeki günlerde baya terlemesi bekleniyor.

Kadrolarına 5 ya da 6 isim daha katmak istediklerini belirten Gaziantep Futbol Kulübü Erol Bulut, "Transferlerle ilgili çalışmaları geldiğimden beri ekip ve yönetimle gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kolay değil. Çünkü aradığımız sol bek, forvet gibi mevkiler kolay mevkiler değil. 5 veya 6 transfer daha yapmak istiyoruz. Futbolcuların kamp dönemini de görmek istiyorum. Bolu kampını gördükten sonra aramızdan ayrılan futbolcular olacak. Çünkü tanımadığım futbolcular var. Haksızlık, adaletsizlik yapmak istemem, her futbolcuyu görmek istiyorum. Geçen yıl oynamamış olabilir bu yıl benim futbol anlayışımla bize katkı verebilecek bir futbolcu olabilir. Bunun hepsini Bolu kampında değerlendireceğim. Aramızdan ayrılanlar da gelenler de olacak” dedi.

Erol Bulut 6 transfer istedi

MUHAMMET DEMİR’İN OLMASINI İSTERİM
Muhammet Demir geçen yıl ligimizin en iyi forvetlerinden birisiydi. Gaziantep Kulübü'ne çok fazla katkısı oldu. Bize kiralık olarak gelmişti. Sonuç olarak federasyonumuzun yabancı kuralından dolayı, yerli futbolcunun fiyatları maalesef yükselmiş durumda. Herkes kulüpleri fırsat olarak görüyor. O yüzden bu konuda nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Ben Muhammet’in burada olmasını isterim. Kendisine de ilettim. Bu durum Başakşehir kulübüne bağlı olan bir konu. Şu an biraz zor gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut 6 transfer istedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.